|
yağ lambası sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
famekontor
1. Vites 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 19:41 |
CÜMLETEN SELAMINALEYKÜM YAKLAŞIK BİR HAFTA ÖNCE ARACIMDAN BİR KAÇ DAMLA YAĞ AKTIĞINI FARKETTİM SANAYİYE ARKADAŞA GÖTÜRDÜM YAĞ FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRELİM DEDİ YAĞ FİLTRESİ SÖKÜLDÜ FAKAT SORUNUN MOTOR CANTASINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ VE MASRAFININ 350 TL CİVARINDA TUTACAĞINI SÖYLEDİ VE AKAN YAĞA GECİCİ ÇÖZÜM BULDUM DEDİ VE YAĞ FİLTRESİNİ DEĞİŞTİRMEDİ ORDAN ÇIKTIKDAN SONRA YOLDA GİDERKEn FARKETTİMKİ YAĞ LAMBASI ARAC DURUNCA YANIYOR GAZA HAFİF DOKUNMAMLA GERİ SÖNÜYOR BENDE EMİN OLMAK İÇİN DÜN BAŞKA USTAYA GÖTÜRDÜM VE DURUMU İZAH ETTİM ARACIN YAĞ MÜŞÜRÜNÜN DEĞİŞMESİ GEREKTİĞİNİ TOPLAM MALİYETİNİNİN İŞCİLİK+PARÇA 100 TL CİVARINDA TUTCAĞINI SÖYLEDİ VE PARÇANIN SİPAİRŞİNİ VERDİK MÜŞÜR DEĞİŞTİ FAKAT YAĞ LAMBASI IŞIĞI SÖNMEDİ ELEKTİRİKÇİYE GÖTÜRDÜĞÜMÜZDE BUNLARIN DİRENÇLERİ FARKLI DEDİ ESKİSİne baksınlar ona göre sipariş versinler dedi öle yaptık ve yarın parçanın gelmesini bekliycez fakat aklıma takılan bir nokta acaba gerçekten arıza müşürdemi yoksa başka bişeymi kime inancamı şaşırdım yağ lambası ışığı ilk ustaya gittğimde yağ filtresni söküp taktıkdan sonra olmaya başladı yardımlarını için şimdiden çok teşekkür ederim
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 13 Ekim 2011 Saat 20:06 |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Öncelikle hoş geldiniz,Bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. Büyük yazı karakterlerini Forum içerisinde kulanmamaya özen gösterelim Büyük yazı yazdıgınızı farketmişşiniz ama geç olmuş :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
famekontor
1. Vites 29 - Ocak - 1968 Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
|
büyük yazı uyarınızı için teşekükr ederim sonradan farkettim :) fakat dah önce konu açmıştım ve kendimi tanıtmıştım ben
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ikinci usta araci lifte kaldirip bakti mi? Motor kismini inceledi mi? Eger aracinizin sasi numarasina gore parca siparisi verirseniz hem %100 orjinale uygun parca oldugundan emin olursunuz ve hem de boyle direnc meselelerinle kafanizi yormamis olursunuz. |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Tamam görememiştim dikkatli bakınca görülüyormuş :)
Tekrar hoş geldiniz diyim ozaman :)
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aklınızı karıştırmak istemem de krank keçesindenmi kaçırıyor yağı orayı da değiştirmek makul olabilir.keçe 30 40 lira civarına indi ama işçilik oldukça pahalı.gittiğiniz zaman oraya da baktırın derim.
|
|
famekontor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
|
ya akıntısı durdu ama yağ lambası arac durunca yanıyor ve altta stop yazıyor gaza hafif dokununca sönüyor
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aklıma yağ mürüşü de yağ pompası da türlü türlü senaryolar geldi.motoruna el sallamaman için canım abim adam gibi bir ustaya sapa sağlam göster.yağ kandır pompası kalbi :)
Düzenleyen ersintepe - 13 Ekim 2011 Saat 20:26 |
|
famekontor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
|
:) müşür değişti ama parçaçı sağolsun yanlış istemiş şasi nosuna da bakmıştı ama dirençleri farklıymış 2gün daha bekliycez inşallah başka sorundan değildir
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
umarım aracını gönül rahatlığıyla kullanırsın.
|
|
famekontor
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı famekontor
|
çok teşekkür ederim arkadaşım ilginiz için allah razı olsun cümlenizden
|
|
zavur
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar bu yağ çubuğun iki cizgisi arası kaç lt ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |