![]() |
|
teyp değişim önerileriniz... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 13:36 |
arkadaşlar gitti gidiyor da gezinirken teyp buldum sizce 307 me uyarmı kol kumandamı da yol bilgisayarımıda kullanabilirmiyim.görüntüsü de hoşuma gitti, kalite olarak nasıldır acaba. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kol kumanda olmaz bunun için pioneer teyp ve aparatı alman lazım aparat 90 tl teypte 200 tl civarı.
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kumanda kolunu kullanamıyorsunuz bu tür teyiplerde.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
biraz daha ekleyip pioneer alın bence.
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
arkadaşım verdiğiniz örneklere link verebilir misiniz, mümkünse... Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
valla aparatı yeni sattım teypte vardı oda gitti şansınıza. İkisni beraber güzel bir fiyat verirdim size.
Stalk adaptör dediğmiz bir olay var. O araçtan gelen soketle teybin soketi arasında köprü şekilnde takılıyor ve diğer bir ucuda w-r(wired remote) destekleyen teyplere takılıyor. Ben bu şekilde pioneer deh 2300 u kumandamla çalıştırdım çok ta güzel oldu ama dash kit alacağım için sattım. Sadece teyp olsun mpc çalsın usb ve aux olsun ama kaliteli olsun diosanız deh 2300 ü tek geçerim. Fİyatdıa çok iyi Ara parça da ben aldığımda 100tl ye maal oldu şimdi daha da arttı kurdan ötürü. Eğer daha ucuz ve biraz uğraşlı bir çalışma istersenizde oda mevcut. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17977&KW=stalk&title=direksiyon-kumandam ikinci sayfasında benim parçanın uygulamasıda var |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ali bu teyp hakkında nekadar bilgin var bana aktar hemen
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Abi ben o teybi 3-4 ay araştırdım. Kimse önermedi ama bana yetiyor ve artıyordu bile. Sonuçta Pioneer abi ölüsü bile diğerlerinin dirisinden iyidir.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |