Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - muayene ve modifiyesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

muayene ve modifiyesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: muayene ve modifiyesi
    Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:24
arkadaşlar belki 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum yazılan yorumları zevkle okuyup resimlere tekrar tekrar bakıyorum pek çoğunuzla konuşmamış olsam bile çoğunuzu tanıyorum şimdi bir arkadaşımla beraber araçları modifiye ettirmeyi düşünüyorum ön farlar stoplar ,komple baody kit ,ses sistemi, camlara film , yeni jant ,spor yay ,  birde ismini hatırlayamadığım ama forumda gördüğüm iki uygulama var birisi egzoz dan alev çıkmasını sağlıyordu diğeri ise vites değiştirdik çe tıss tıss ses yapan bi alet vardı bunu yaptırmak istiyorum bunlardan sonra iç kısımda kendi yapacağım değişiklikler var en sonda chip tuning ve  motor kısmındaki değişiklikler arkadaşlar şimdi bunlara bir yandan başlıcaz arkadaş epey bir araştırma sonucu bir yerle anlaşmış fiyatlarıda yazarım bu gün ama sormak istediğim bu kadar uygulamadan sonra chip tuning egzozdan ateş v.s.vs.vs. muayenede bunlar problem teşkil ediyormu acaba yay fln.... yada bana bir eksisi olurm
u bunların ...
Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:26
bu arada heycandan yazmayı unuttum araçlar bende 1,4 2006 206 benzinli
arkadaşta 2006 1.4 otomatik dizel 206
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:27
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com

Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 14:51
arkadaşım tabiki tanışalım bölümünü yazayım ama ben bu foruma zaten 2 yıldır üyeyim sadece paylaşımlara aktif olarak katılmadığım için beni tanımamış olabilirsiniz yoksa ben kendimizi tanıtalım kısmına 2 yıl önce yazmıştım zaten...
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 14:54
Orjinalini yazan: fieryx fieryx Yazdı:

arkadaşım tabiki tanışalım bölümünü yazayım ama ben bu foruma zaten 2 yıldır üyeyim sadece paylaşımlara aktif olarak katılmadığım için beni tanımamış olabilirsiniz yoksa ben kendimizi tanıtalım kısmına 2 yıl önce yazmıştım zaten...

Arama yaptigimda size ait bir baslik bulamiyorum. Kendinizi tekrar tanitmaniz size birsey kaybettirmez. Keske benim baslikta silinsede yine kendimi tanitsam Kahkaha
Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:00
peki site bilgileri güncellerinirken yada site yenilenirken yada sunucu ile ilgili yaşanmış olan aksaklıklardan dolayı bazı konular silinmiş olamazmı .... yada eski konular silinmiyormu ayrıcada forumu bana kapamanız hiç güzel bir davranış deil heleki ben size cevap yazdıktan sonra kendimi tanıtmış olmama rağmen.....AğlamaAğlama
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:08
muayeneden önce yaptırılan bu işlemlerden çoğunun eski haline getirilmesi gerek yoksa muayene istasyonu ile sanayi arasında mekik dokursunuz :d
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:09
madem okadar takip ediyorsun bas bas bağarıyoruz araç bilgilerini imzanda yaz diye, hani imzan bomboş Ouch
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:13
daha önce paylaşım yapmadığımı söylemiştim metin bey bu yüzden de gerek görmedim profilimi düzeltmeye ilk defa bi paylaşım yaptım onda da azar yemediğim kimse kalmadı zaten korkmaya başadım yakında forumdakiler toplanıp topluca dayak atmaya fln gelecek heralde  Sırıtma
Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:14
şimdi güncelledim...
Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:15
şimdi oldu sanırım.
2004 1,4 manuel benzinli ş.kırmızı 206
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:17
paylaşım yapman şart değilki, imzanda aracını belirtki bir gün böyle bişeye ihtiyacın olursa her gelen sorar araç nedir diye yaz kurtul (:

sanırım profilini güncellemişsin imzanda aracın modeli motor hacmi, yakıt türü, şanzıman türü, donanımı yazmıyor.
Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:17
neyse sanırım problemleri çözdük :) Alicilik bey şimdi yapmayı düşündüğümüz modifikasyonları üstte yazmıştım body kit chip tuning v.s. bunlar muayenede hep sök tak mı yapılacak...
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:18
evet olmuş rengide benimkindenmiş güzel güzel (:

kırmızıya siyah gidiyor ama benim kafamdaki modifiye projesini söylemem çünkü bana özel Dil Çıkarma
Yukarı Dön
fieryx Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
15 - Temmuz - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fieryx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:26
tamm abi sen bi yaptır foruma resimleri ekle de bizde kopya çekeriz biraz :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:29

Arac cok alcak olursa, lastıkler davlumbazlara surterse vs gıbı durumlarda muayenede takılabılırsın. Hele o ates atma olayını sokmen gerekır muhtemelen... katalıtık konvertorde yıne kontrol edılen yerlerden. sokulmus olarak gecemezsın normalde...

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:56
tabiki yapılan modifiyeye göre değişir bu durumlar. Birazdakontrol eden kişinin insiyatifinde. Çünkü can sağılığına zarar verecek şeyler yaptırmayacaksınızdır.Muayenenin olayıda bu. Kaza anında karşı tarafı daha çok düşünerek kendinede gelebilecek zararı en aza indirgemek. Diğer motor değişimi güçlendirme renk farklılıklar fln da biraz yasal bir prosedür. Çok fazla dikkat edecek dış aksesuarları ve kaputu açınca yine dikkat çekecek güçlendirme parçalarını sökmek gerekebilir.
Park lambasındaki ledli ampüle bile hafif kusur verdiklerini düşünürseniz durum daha net anlaşılır.Sırıtma
Yukarı Dön
gokayy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1994

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 15:58
Dediğinin bir kısmı bizim araçta var Kahkaha bu ay sonu muayeneye giriceğiz umarım sorun teşkil etmeden geçeriz sizi bilgilendiririm
Yukarı Dön
34sea45 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
14 - Ocak - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 34sea45 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 16:09
yatıracagın modiye işlemlerini ruhsata dahi işletsen genede geçemiyosun muayeneden  heleki body -kit le imkansız gib bişey şaet istasyonda adamın yoksa
Yukarı Dön
gokayy Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
23 - Haziran - 1994

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gokayy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 16:46
Orjinalini yazan: 34sea45 34sea45 Yazdı:

yatıracagın modiye işlemlerini ruhsata dahi işletsen genede geçemiyosun muayeneden  heleki body -kit le imkansız gib bişey şaet istasyonda adamın yoksa
biz geçemiyecekmiyiz yani ?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ariza son mesaja git 79 0 Bayram 0816
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2269 2 talip206
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6716 17 talip206
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 134 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 118 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 123 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 725 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 143 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 162 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 864 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 340 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 540 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 413 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107844 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1651 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3426 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 10387 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 9343 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1167 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1419 0 ankaralı_emre
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 3
talip206 3
eRRoR 1
ErkamC 1
Ozzy1903 1
Bayram 0816 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English