![]() |
|
muayene ve modifiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 12:24 |
arkadaşlar belki 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum yazılan yorumları zevkle okuyup resimlere tekrar tekrar bakıyorum pek çoğunuzla konuşmamış olsam bile çoğunuzu tanıyorum şimdi bir arkadaşımla beraber araçları modifiye ettirmeyi düşünüyorum ön farlar stoplar ,komple baody kit ,ses sistemi, camlara film , yeni jant ,spor yay , birde ismini hatırlayamadığım ama forumda gördüğüm iki uygulama var birisi egzoz dan alev çıkmasını sağlıyordu diğeri ise vites değiştirdik çe tıss tıss ses yapan bi alet vardı bunu yaptırmak istiyorum bunlardan sonra iç kısımda kendi yapacağım değişiklikler var en sonda chip tuning ve motor kısmındaki değişiklikler arkadaşlar şimdi bunlara bir yandan başlıcaz arkadaş epey bir araştırma sonucu bir yerle anlaşmış fiyatlarıda yazarım bu gün ama sormak istediğim bu kadar uygulamadan sonra chip tuning egzozdan ateş v.s.vs.vs. muayenede bunlar problem teşkil ediyormu acaba yay fln.... yada bana bir eksisi olurm
u bunların ... |
|
![]() |
|
fieryx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Temmuz - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada heycandan yazmayı unuttum araçlar bende 1,4 2006 206 benzinli
arkadaşta 2006 1.4 otomatik dizel 206 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
arkadaşım tabiki tanışalım bölümünü yazayım ama ben bu foruma zaten 2 yıldır üyeyim sadece paylaşımlara aktif olarak katılmadığım için beni tanımamış olabilirsiniz yoksa ben kendimizi tanıtalım kısmına 2 yıl önce yazmıştım zaten...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Arama yaptigimda size ait bir baslik bulamiyorum. Kendinizi tekrar tanitmaniz size birsey kaybettirmez. Keske benim baslikta silinsede yine kendimi tanitsam ![]() |
|
![]() |
|
peki site bilgileri güncellerinirken yada site yenilenirken yada sunucu ile ilgili yaşanmış olan aksaklıklardan dolayı bazı konular silinmiş olamazmı .... yada eski konular silinmiyormu ayrıcada forumu bana kapamanız hiç güzel bir davranış deil heleki ben size cevap yazdıktan sonra kendimi tanıtmış olmama rağmen.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
muayeneden önce yaptırılan bu işlemlerden çoğunun eski haline getirilmesi gerek yoksa muayene istasyonu ile sanayi arasında mekik dokursunuz :d
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
madem okadar takip ediyorsun bas bas bağarıyoruz araç bilgilerini imzanda yaz diye, hani imzan bomboş
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
daha önce paylaşım yapmadığımı söylemiştim metin bey bu yüzden de gerek görmedim profilimi düzeltmeye ilk defa bi paylaşım yaptım onda da azar yemediğim kimse kalmadı zaten korkmaya başadım yakında forumdakiler toplanıp topluca dayak atmaya fln gelecek heralde
![]() |
|
![]() |
|
şimdi güncelledim...
|
|
![]() |
|
şimdi oldu sanırım.
|
|
2004 1,4 manuel benzinli ş.kırmızı 206
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
paylaşım yapman şart değilki, imzanda aracını belirtki bir gün böyle bişeye ihtiyacın olursa her gelen sorar araç nedir diye yaz kurtul (:
sanırım profilini güncellemişsin imzanda aracın modeli motor hacmi, yakıt türü, şanzıman türü, donanımı yazmıyor.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
neyse sanırım problemleri çözdük :) Alicilik bey şimdi yapmayı düşündüğümüz modifikasyonları üstte yazmıştım body kit chip tuning v.s. bunlar muayenede hep sök tak mı yapılacak...
|
|
|
|
![]() |
|
evet olmuş rengide benimkindenmiş güzel güzel (:
kırmızıya siyah gidiyor ama benim kafamdaki modifiye projesini söylemem çünkü bana özel
![]() |
|
|
![]() |
|
tamm abi sen bi yaptır foruma resimleri ekle de bizde kopya çekeriz biraz :)
|
|
|
|
![]() |
|
Arac cok alcak olursa, lastıkler davlumbazlara surterse vs gıbı durumlarda muayenede takılabılırsın. Hele o ates atma olayını sokmen gerekır muhtemelen... katalıtık konvertorde yıne kontrol edılen yerlerden. sokulmus olarak gecemezsın normalde... |
|
![]() |
|
tabiki yapılan modifiyeye göre değişir bu durumlar. Birazdakontrol eden kişinin insiyatifinde. Çünkü can sağılığına zarar verecek şeyler yaptırmayacaksınızdır.Muayenenin olayıda bu. Kaza anında karşı tarafı daha çok düşünerek kendinede gelebilecek zararı en aza indirgemek. Diğer motor değişimi güçlendirme renk farklılıklar fln da biraz yasal bir prosedür. Çok fazla dikkat edecek dış aksesuarları ve kaputu açınca yine dikkat çekecek güçlendirme parçalarını sökmek gerekebilir.
Park lambasındaki ledli ampüle bile hafif kusur verdiklerini düşünürseniz durum daha net anlaşılır. ![]() |
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Dediğinin bir kısmı bizim araçta var
![]() |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
yatıracagın modiye işlemlerini ruhsata dahi işletsen genede geçemiyosun muayeneden heleki body -kit le imkansız gib bişey şaet istasyonda adamın yoksa
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
biz geçemiyecekmiyiz yani ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |