![]() |
|
Arabaya binince kilitleyip açmak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 22:38 |
Herkese merhabalar. geçen gün aracı bakıma götürdük,bakılması gerekenlere baktıktan sonra adama ilk çalıştırmada ilk marşta almıyor ikinci marşta alıyor dedim. adam arabaya binince anahtardan kapıyı kilitleyip tekrar aç öyle çalıştır dedi. Bu olayın ne oldugunu bilen var mı ?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok ilginç bir durum. Adamın dediğini yapınca sorun düzeliyor mu ?
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Çok saçma geldi harbiden.. Gaz kelebeğini falan temizlediler. Şuan ilk marşta alıyor zaten denemeye gerek kalmadı hiç .
|
|
![]() |
|
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
hyundai lerde vardı öle bişey, immobilizer tanımadığında kilitleyip açmak işe yarıyordu
|
|
207 1.6 HDI Premium
|
|
![]() |
|
üfürükten teyyare yapmış usta:)
|
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ilginc bi yaklasim asli varmi acaba. Keske bi deneseydin merak ettim dogrusu.Ama gelmesin basima merak etmekte istemiyorum:) Ya sey deseydi soldan bin sagdan in alttan surun tekrar bin.:)
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
Diyorum ya denemeye gerek kalmıyor şu aralar. Çünkü alıyor ilk marşta. ama ilk almadıgında deneyecegim :)))
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
arabanin icine tahta koyun, marsa basmadan önce 3 kere vurun
![]() |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
Arkadaşlar alay konusu olmuş ama bahsedildiği gibi immobilizer olabilir. zamanında 2000 model astraya alarm taktırdık. Ama araba alarmla açılınca çalışmaz oldu. Sonradan öğrendikki immobilizer devreye giriyormuş. Elektrikçi o şekilde çözdü alarm olayını.
|
|
![]() |
|
Aynen iyi Alay konusu oldu ... Amacım ustanın söylediğinin dogru olup olmadıgını ögrenmekti.
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
hahahah :)))) immobilizerdir arkadaşın dediği gibi bencede.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
doğru olabilir siz bilmiyosunuz diye ne diye direk adama sallamış diyosunuzki?
|
|
![]() |
|
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Benzer bir olay benimde başıma geldi arkadaşlar. Marşa bastığımda araç çalışmıyordu ve motor arıza lambası marşa basıldığında sönmesi gerekirken direk yanıyordu. Peugeot yardımı aradığımda anahtarı kontaktan çıkarın kapıları kilitleyin 5-10sn sonra kapıları açıp marşa basın dedi ve aynısını yaptığımda araba çalıştı. Tekrar arayıp bunun nedenini sorduğumda araç beyninin bir arıza algılayarak kendini korumaya aldığını söylediler.
|
|
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Mantıklı bence, immobilizer giriyo işte devreye o yüzden yapıyo. |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
106 xs aracımda bu sorunu yaşadım... Marş almadığı zaman araç içinden açıp kapamayla çalışıyordu. Banada komik gelmişti ama öyle... Yapmazsam çalışmıyordu. hatta satarkende alan kişi denedi kontak basmadı, bende kapılar açık dedim kapattım öyle çalıştırdım ve satış yaptık... :) Sorunu neydi bilmiyorum ama...
|
|
![]() |
|
evet sanırım bi arıza algılayıp kendini kilitliyormuş. teşekkürler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |