![]() |
|
acil otomatiik aranıyor !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2011 Saat 15:01 |
|
arkadaslar acil ama en acilinden 206 207 otomatik aranıyorrrr
Düzenleyen dinoco - 31 Aralık 2011 Saat 21:39 |
||
![]() |
||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merak edenler için yazayım yengeme alıcam. ilk arabası olacak. oyuzden yardımlarınızı bekliyorum |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
sahibinden.com sitesinden araştır bence burdan dahahızlı bulursun.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
hayırlısı olsun, kazalı ve uygun fiyata alman daha iyi olacakdır gibi gözüküyor (:
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
yo ben uygun fiyatından deil.. almam için bir engel olmadıgını anlatmak istedim. uygun fiyata deilde degerinde sıkıntısız yürüyeni agzı burnu güsel bir arav arıyrom.. tşkler güsel dileklerin için
|
||
![]() |
||
|
sahibindeni talan ediyorum suan :) ama dostta varsa yani siteden bir arkdasımızda onu almak daha mantıklı geliyor bana
|
||
![]() |
||
|
Ispartadan Melik kardesımın sıyah renklı 2001 206 XT BVA aracına bır baksaydın...
|
||
![]() |
||
|
evt olabilir |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
çok iyi fikir, melik kardeşim de satmak istiyordu.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
meliğin arabsı güsel lakin lpg var anlaşırsak sökücezzz..
|
||
![]() |
||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kardeşim otomatik araç öyle dan dun alınmaz.Bence şanzımanı kesinlikle bağlat bilgisayara hatta yetkili srvis bakımlı almaya özen göster.Benim 7 aracımın 4 tanesi otomatik şanzımanlıydı.o yüzden otomatik sanzıman itina ile alınır.
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
bütce nedir,şahsen kendi 308 imide satmayı düşünüyorumda.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
|
Hayırdır arkadaşım 60sn filmi gibi olmuş
![]() Hayırlısı olur inşallah...
|
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
Bu ne acele kardeş ekmek alırken bile ben bu kadar acele etmiyorum.Bi bakıyorum tazemi altını çevirip bakıyorum yanık mı.
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
hocam sizin 308 dizel otomatik heralde.Siz ne düşünüyorsunuz aracınıza birde km kaçta?? |
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
112 hp lik euro5 normlarındaki motor ve auto6r şanzıman.26.000 km de emsalleri 42.000 tl civari, ama ciddi bir alıcısı olursa,forumdan yada eş dost güzel bi pazarlık yaparız.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
|
Elimizden Gelen Birşey Varsa Yapılır...
Ama Asıl Aranan '' Dinoco'' dur...
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |