|
teyp kodu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
67rcep
1. Vites 18 - Şubat - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 18:46 |
mrb arkadaslar.adım rıza zonguldak ta yasıyorum.benım sorunum teyp kodu.bende 307 2006 1.6 comfort var.aracın harareti 90 lara cıktıgında motoru stop ettıgımde pesıne calıstırdıgımda arac calısmıyor.marstan sadece tık dıye ses gelıyor ustaya getırdım mars dınamosundan sokmem gerek dedı.sızce neden yapabılır.bırde akuyu soktugumuzde teyp kodu ıstıcek.bende de yok nasıl ogrenebılırım daha oncekı forumda sase numarasını yazınca arkadaslardan bırı yazmıs kodu.tesekkur ederım yardımcı olursanız sevınırım...
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
tolga35
1. Vites 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba kardeşim,foruma hoş geldin.sorunun cevabına gelince;aynı sıkıntı bende de vardı servise sordum 2004 ten sonraki modellerde beyin,akü kafası çıkarılsa bile aküyü takınca teybi otomatik tanıyormuş.ama teybiniz sonradan herhangi bir sebepten değişmişse ya her aküyü söküşte şifre girmeniz gerekirmiş yada bir kereye mahsus bilgisayarda o kodu araca tanıtmak gerekirmiş.kısacası teybiniz orjinalse aküyü sökün bişey olmaz dediler dediler ben denedim sorun olmadı... |
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
ByHack
1. Vites 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teyp kodu konusunda "tolga35" adlı arkadaşın dediğine katılıyorum ancak, motorun çalışmaması konusu biraz kafamı karıştırdı. Acaba yol bilgisayarından herhangi bir hata measajı alıyor musunuz. Yani marş dinamosu dediğiniz mekanizmanın hararetten etkilencek, dahası tepki dahi vermeyecek bir mekanizması yok diye biliyorum. Aşırı hararetten dolayı marş dinamosunu kapatan/devre dışı bırakan koruma mekanizması falan olmasın...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
67rcep
1. Vites 18 - Şubat - 1980 Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende anlamadım hararet 90 geldıgınde mars'a bastımmı tık dıye yapıyor.asagısında olsun yapmıyor.bırde hararet stop ettıkten sonra baya bır zaman sonra ınıyor anlamadım gıttı.
|
|
67rcep
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
h.b tsklr.yok hayır teyp orjınal degısme yok.aslına bakarsanız denemedım ama bı denıcem artık ısterse bır cozumunu bulurum herhalde.pekela servısden ogrenmem olabılırmı tlf 'la sase no sunu versem bılgınız varmı? tsk edrım yardımlarınız ıcın... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ö.m. gönderildi |
|
beydin
1. Vites 13 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeot yetkili servisi arayarak arabanın şase numarasını vererek teyibin kodunu ögrenebilirsin daha önce bende bilmiyorum ordan o sekılde aldım kodu
|
|
beydingarip
çorlu/tekirdağ 59 FN 106 Tel;5433776034 |
|
67rcep
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tsklr paylasımın ıcın...
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teybin seri numarasini verirsen kod icin bir deneme yapabilirim.
|
|
67rcep
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
teyp ın serı numarası nerede yazıyor hıc gozume carpmadı.
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bunun icin radyoyu yerinden almaniz gerekiyor. Kasasinin uzerinde yazar.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi sana bir yöntem daha söyleyim. Ben de bundan 3-4 sene önce dayımın fiestasının sigortasını yanlışlıkla söktüm o sebepten teyp kod istedi. Teyp her 3 yanlış kod denemsinden sonra yarm saat süre kısıtlıyordu. Bende aldım teybi kucağıma başladım 0000dan her 3 denemde de fişini söküp takıyordum. 45-50dk da fln bulduk hiç unutmam 1984 dü :D
Ama tabi bu sistem pejoda nasıldır bilemem |
|
67rcep
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tsklr ugrasacaz anlasılan :))
|
|
67rcep
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardesım o dedıgınle ugrasılmaz en eyısı servısten ogrenmek.tsk ederım yardımın ıcın...
|
|
mustafa0158
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: şoför Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa0158
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Vf3bzwjza1u000585
|
|
34zk9340
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar benim 106 da radyo kod istiyor delirdim artık lütfen banada yardımcı olun
|
|
Motor Sports
|
|
ibanez_022
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ibanez_022
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
34zk 9340 yazmıştım konu açmışssın
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |