![]() |
|
propeugeotculardan modifiye yardim:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2011 Saat 09:27 |
iyi gunler herkeze;ben modifiyeden pek anlamiyorum ama yavas yavas bisiler yapyorum e oldukca keyifli sizlere danisarak yapiyorum daha kaliteli oluyor benim icin bir kac konuda yardim ve bilgi istiyecegimine,sirasi ile yaptigim ve yapmak istedigim seyleri yazicam:Nerden?Nekadara?Hangisi daha iyi bilgi verirseniz cok sevinecegim:(not:ben bursada yasiyorum bursa ve yakininda temin edebilcegim seyler daha cok isime yariycak,Arabam 307 2002 model,parlement koyu mavi)
1)ilk olarak film taktirdim(mumnunum) 2)navitech dx9000 double din taktirdim(kesinlikle memnunum tavsiye ederim) 3)amfi ve kolanlar tavsiye ederseniz sevinicem nerden alirsam da ekonomik?ve ne almaliyim?4+1 ses cikisim var suan(net yada technoloji magz) 4)Sportif ekzoz taktirdim ama bikac sorum var bilenlere; *ekranda benzin tukeimim gaza cok yuklenmeden gorunmez oldu niye acaba? *gaza yuklendigim zamanda 29/100 e kadar yukselir oldu neden acaba? *taktirirken servis benzin tuketimin yukselir demisti ama bu kadar cok yukselmesi mumkunmu yada gostergemmi bozuldu? 5)suan orjinal jantlarim duruyor ne taktirmaliyim tavsiye olarak nekadara patlar nerden? 6)koltuklara beyaz deri yada kaliteli gorunumlu siyah kilif almyi dusunuyoru nerden almaliyim? 7)maliyeti acisindan parca parca body kit yaptirmayi dusunuyorum neler tahsiye edersiniz? 8)arka koltuk kafaliklarina ekran dusunuyorum ne taktirmaliyim?onu navitech e mi balatmam gerekiyor yoksa ayii mi calisicak?fiyatlarini bilen vami? 9)araba stickeri nerden alabilirim ?bde onlari sokmem gerekirse boyaya zarar veriyorlarmi? 10)diyer maddeler suan benim bilgim disinda bunlar harici neler yapabilirim? usa usta gezmeden kapi kapi dolasmadan bunlari ogrenebilme imkani cok guzel simdiden tessekkur ederim yardimlariniz icin. Düzenleyen ares2626 - 11 Ekim 2011 Saat 09:33 |
|
![]() |
|
ares2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cok soru sordum ama sadece bildiginiz maddelerdede yardimci olursaniz da sevnicem.
|
|
307xt
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dostum aracının resimlerini bir koyda görelim nedir nedeğildir,yorum yapalım
![]() |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İmza kısmına araç bilgilerini ekleki yardımcı olsunlar.
Orjinali ney, Kaç inç düşünüyorsun
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Arkadaşım kılıf alırsan kesinlikle ve kesinlikle ucuzuna kaçma sonra söktüğün zaman koltukların leş gibi olur bir çok kılıf tozu pisliği olduğu gibi içine çekiyor
|
|
![]() |
|
Hocam merhaba,
Aracınız hakkında daha detaylı bilgiyi imzanızda yazar ve araç fotolarınızı ilgili bölümde başlık açarak paylaşırsanız daha net yardımcı oluruz. Şimdiye kadar yaptığınız uygulamalar hayırlı olsun. Egzos un değişmesi ile yakıt artması ilginç geldi bana. Yakıt tüketimi ve yol bilgisayarını o derecede etkilecek bir uygulama değil bu egzos değişimi. Jant lastik 195 65 15 dir üzerindeki büyük bir ihtimal. 205 50 17 jant lastik hoş duracaktır. çok ince yakan bana göre abartı duruyor fabrika çıkışı spor araçlardaki jant lastik yapısı daha güzel oluyor. Amfi ve kolon konusunda ise şuan hatırlamıyorum ama bir kaç kez tartışıldı çok ucuz diye sahibinden de satan bir kişi var EmRaH nickli arkadaş tanıyormuş onunla bir derim. Koltuklar aracın iç gövde rengi ne ise ona uyacak tonda kaliteli bir kılıfla örtülebilir. Body-kit için bursa da bilgim yok ben ankaradayım ankarada bu işle uğraşan çok yer var. Arka koltuk kafalıklarını nasıl bir ürün aldığına bağlı direk monitör alırsan onu muhakkak teybe bağlaman lazım yoksa nereden görüntü alacaksın. Dİğer dvd oynatıcılı olanlardan alırsan sadece elektrik çekmen yeterli olur. Sticker dan kastın ne anlamadım ama. Genelde folyosdan kesim yapıyorlar oda folyo kalitesine göre değişiyor. İyi bir folyo bulup kestirirsen çıkardığın çok bişi olmaz. çok uzun süre kalırsa belki güneşten diğer kalan kısımlar ağarır o olur. Tabi burada sana yardımcı olacak bir sürü kişi var yine de yavaş yavaş acele etmeden yap derim. |
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |