![]() |
|
407 ye uygun bir spoiler bulunurmu? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 23:49 |
merhaba arkadaşlar 407 için abartı olmucak bir spoiler bulabilirmiyiz. sahibinden.comda var bi tane yapan yer ankarada ama o spoiler çok abartı geldi bana. ağır duruşlu bir araba için biraz büyük bence. hani insignia daki gibi bi spoiler olabilir onun gibi bir spoiler 407 için uyduramazmıyız acaba fikirlerinize açığım
bitane buldum http://www.realheadturner.com/~realhead/product.php?id_product=738 bunu türkiyede bulabilrsek bence güzel sizdende fikir istiyorum
|
|
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbulda yaptırtabilirsin bodykitçiler yapar istediğin model istediğin tip sonuçta dökme fiber glasstan yapılıyor bir araştır derim verdiğin sitedeki resmi alıp bodykit yapanlara gösterebilirsin aynı modeli çıkartırlar
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Abi 407 yi roket yaptın kıy paraya al bitane f1 tipi otomatik ayarlanan rüzgarlık. Hem seni yerde tutsun hemde görünüm olsun.
![]() |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
DRS diyosun yani alicim...
![]() |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakan kardeş senin gösterdiğinde fena değil ama Mehmet abininki hakkaten 10 numara ya çok yakışmış arabaya ve hiçte abartı değil bence süper duruyo, ben olsam ondan yaptırırdım şahsen.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
saol kemalcim, teşekkür ediyorum...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hakan Bey Kardeşim;
Üzülerek Belirtmeliyimki Linkteki Spoyler O Gövdedeki Bir Araca Hiç Yakışmamış, Maximum Abimizin Spoyleri Tabiri Caizse cuk Oturmuş... Şiddetle Tavsiye Ederim.. Aracın Gövdesine O Boyuttan Daha Ufak Bir Spoyler Hayal Edilemez Bence... |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Hakan kardeş linkteki spoyler kusura bakma çok küçük o ebattaki bi araca kelebek gibi kalmış.Mehmet beyin aracındaki güzel olmuş.Metal ince ayaklı spoyler bulabilirsen oda güzel olacaktır.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
bi ara bi takside görmüştüm hayran kaldım adamın spoilerine. adamın spoiler açık gri şeffaf yani ve bi acayip görünüyodu.
yorumlarınız için teşekkür ederim ancak şunu demek istedim çok kaba durmasın demek istedim. biraz daha yumuşak hatları olsun diye linktekini gönderdim. 'djchaos' senin dedğin doğru sanırım bi tuningçiye gidip uygun bi spoiler yaptırmak daha mantıklı olabilir.
|
|
|
|
![]() |
|
hakan kardeşim, zevk ve tercih senin, saygı duyarım... yol gösterebildiysem ne mutlu...
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Bende iyaptırcam ama öce chip i halletmem lazım ona da çok az kaldı olucak olucak. Abi yakışmış arabaya senin spoiler.
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
saolasın muzaffercim, hayırlısı olsun... teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
chip en önemlisi bence. bu duruştaki bi araba için öncelikle performans dedim bende yaptırdım chipi. duruşu zaten fena deil diye yaptırmıyorum fazla bişey arabaya. chipi mutlaka yaptırın derim dizel bi arabaya farkı görüceksiniz. deneyimlerimi paylaşıyorum memnun kalıcaksınız.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
![]() sen spoileri nerde taktırdın? internetten sipariş versemde nerde taktırıcam?
|
|
|
|
![]() |
|
boyalı ve montaja hazır diyolar ama araştırdım ki öyle değil. fiyatı uygun diye baştan savma yapılıyomuş. o yüzden ben ankaradan ham olarak sipariş ettim. maslak oto sanayide tekrar elden geçirip (astardır, zımparasıdır, boyasıdır) taktırdım...
bu arada ben, kendimden daha küçüklerin bana kardeşim demesinden rahatsız olurum. ve bende 1 yaş bile büyüklerime hiç çekinmeden "abi" demesini bilirim...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
öyle değil mi ama ...?
en azından, öyle olması gerekmiyor mu ??? Düzenleyen MaximuS - 14 Ekim 2011 Saat 00:20 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
benim alınıcak bişeyim yok kardeş lafına fakat sadece senin beni uyardığın konuyu hatırlatmak istedim.neyse boşverelim ne sen yorum yap nede bu konu uzasın gitsin. kalsın burda.
spoiler yaptırmak için ctesi günü yaptırabileceğim açık bi yer varmı maslakta peki bildiğin yer?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |