![]() |
|
pastel cila |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 22:53 |
slm arkadaşlar aracımın rengi biraz mat gibi bide ufak tefek çizikler var pastel cila yaptırmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.bide eğer yaptırmaya karar verirsem malzemeyi kendimmi alayım yoksa ustayamı bırakayım hani kendim almak istersem önerileriniz nedir kalite açısından
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
![]() ![]() ![]() ![]() |
pasta cila yerine meguairs veya benzeri kalitedeki ürünler tavsiye ederim.Hem daha iyi sonuç hem de daha uzun koruma sağlıyor.gittigidiyor.da yazıp aratırsan ürünleri karşına çıkacaktır.Ben 120tl verip 4-5 adet ürününü aldım ama uzun süreli etkili koruma sağlıyor.(1 yıldan fazla bile kullanılabiliyor yerine göre)
*Bu arada konunuz sanırım yanlış bölümde,yetkili arkadaşlar gerekli yere taşırlar heralde.. Düzenleyen Emperor905 - 10 Ekim 2011 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca yazdığım markayı youtube'da vb. sitelerde uygulamalarını ve sonuçlarını da görebilirsiniz.Belki biraz daha pahalı ama amerikan malı ve bu konuda dünyanın lider 3-5 firmasından birisi olarak kabul ediliyor
![]() Edit: forumda bu markayı uygulayan arkadaşta varmış sonradan gördüm. detaylı bilgilere ondan da ulaşabilirsiniz. Düzenleyen Emperor905 - 10 Ekim 2011 Saat 23:34 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |