![]() |
|
8000k xenon far |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 20:04 |
Arkadaşlar aracı aldığımda üstünde xenon far takılı geldi , bugün birinin yanmadığını farkettim sorunun ampülde olduğunu söylediler ampülü değiştirdim. ( H4 8000k ) Şuan far yanıyor ama tek seferde yanmıyor , ilk açtığımda sağ taraf yanıyor ( eskidende böyleydi ) bir süre beklememe rahmen sol yanmıyor sonra farı açıp kapıyorum , sisi açıp kapıyorum vs.. sol far yanıyor . Daha önce yada şuan xenon far kullanan arkadaşlara sormak istiyorum bu farlar neden böyle yanıyor ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım senın ya xenonların beynınde yada montajında sıkıntı var bnde var bn sıkıntısız kullanıorum elektrıkcıye bı goster bnce daha farklı agrızalar cıkartmasın basın agrımasın
|
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Ah iyi bir elektirikçi bulabilsem sanayiye gidiyorum adamlar işim var , sonra geti diyor
|
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
anladım ıste bnce kendıne ıyı bır usta ve ıyı bır elektrıkcı bul cok onemlı cunku
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşların dediği doğru kendine iyi bir elektrikçi bul ve göster benim arabadada 8000k var çok güzel ikisi aynı anda yanıyor
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Umarım bağlantıdandır daha fazla masraf açmaz , aksilik şu sabaha doğru samsuna gideceğim İNŞALLAH yolda sönmez.
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
beyinlerin ömrü dolmuştur :)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
kardeş o ampulden değil bence balanstandır. balansa bi baktır bence ampülde sıkıntı olsa hiç yanmaz. balans yada kablolardandır büyük ihtimal.
Benim sis'in biri yanmıyordu baktık ampül patlamış yeni ampul taktık fakat yine yanmadı meğer balansta arızalıymış balans ve ampül 70 TL dedi komple kit halinde 120 tl idi komple kit aldım şuan birer tane yedeğim var çokta güzel yanıyo :)) Düzenleyen I Love My Pug - 10 Ekim 2011 Saat 20:59 |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Cahillime verin balans derken ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Balans xenonun beyni gibi bişey kardeşim o olmadan xenon yanmaz. kutu gibi küçük kare bişey farlar sökülürken görmüşündür aküden gelen kablo balansa balanstan gelen kabloda ampule gıder. :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() |
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Hım şu parça sağlı sollu ikitane var . zıııtttt diye bi ses geliyor
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
bende balanstan 4 tane var mesela çünkü far+sis xenon ne kadar ampülün varsa o kadar balansın olur :)) 2 tane motor kaputunun içinde 2 tanede tamponun iç kısmında :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
Peki kaç para oluyor bu balanslar , yani bozuksa ne kadar öper ?
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
valla kardeşim markasına göre değişiyo, MGK'ydı sanırım benim aldığım elektrikçi bu iyisi dedi sadece ampul ve balans alsam 70 liraymış komple seti 120 lira dedi komple set benim işime geldi hem 2 sene garantisi var hemde elimde yedeği var şuan birer tane. çokta memnunum 8000k h7
sette 2 ampul 2 balans ve kabloları mevcut. Düzenleyen I Love My Pug - 10 Ekim 2011 Saat 22:52 |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
Sanki bugun beni biraz öpmüşler h4 ampülü 40 lira aldılar
|
|
![]() |
|
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
bence o balans degıl kardesım balast olması gerekıyor.fluorasant lambalardada kulanılır balastlar.bır nevı trafo.gercı xenon hakkında bır bılgım yok ama calısma prensıblerı aynı olmalı.balast olarak.mesela bazen bıze oluyor.2 li fluorasant takımı bırını cevırıyorsun bırı sonuyor yanmayan yanıyor acayıp bırsey oluyor.:) bence senn bglntılrında bı sorun vardır gıbıme gelıyor.oto elektrıkten fazla anlamam kuvvetlı akımcıyım:)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Valla tam adını bilemicem ama burda balans diyoz biz :))) ama arkadaşınki xenon da olmayabilir ? belki sadece beyaz ampuldür bilemiyorum yani :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
Bugun 545 km yol yaptım şükür kazasız belasız eve geldim , bu sorun herhalde bağlantıdan oluyor çünkü bi sefer yandımı bidaha sönmüyor , ama yakana kadarda baya uğraştım bugun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |