![]() |
|
far renklendirme Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 Saat 19:27 |
||
arkadaşlar herkese iyi akşamlar.2001 model 206 aracıma far karartma düşünüyordum fakat aracım buzlu cam olduğu için şeffaf camlı far alacağım ve içini aracın gövde rengine boyamayı düşünüyorum.sizce nasıl olur?
ve bu şeffaf farın sıfır ve 2. el fiyatları nedir acaba? |
|||
206 colorline 2001
|
|||
![]() |
|||
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hiç kimse fiyatını bilmiyor mu bu şefaf farların güncel:S
|
|||
206 colorline 2001
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
sadece farı almakla bitmiyorki o farı açması bi dert kapaması ayrı bir dert şahin pejoyu arayıp sorabilirsin fiyatını
|
|||
![]() |
|||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
dediğin şekil yap bence güzel olur araba ne renk ?
benimde stoplar şeffaf 3d ama gıcık kapıyorum orjinalleriyle değişmek isteyen olursa değişelim sıfır ayarında temiz, olmazsa şeffaf kısmı kırıcam içini siyaha boyayacam :)))
araç 306 Düzenleyen I Love My Pug - 10 Ekim 2011 Saat 21:09 |
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Dostum far karartma yapacagına fara transparan folyo çek olsun bitsin daha karlı ve kolay...
|
|||
![]() |
|||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
||
folyo çekince görüşü etkilemicekmi peki? içten karartma sadece farın ampül kısmını ön plana çıkarıyo ve gündüz aydınlıkta farları daha hoş bir görünüm veriyor. üstüne folyo çekersen akşam görüşünü çok etkiler
|
|||
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
hero nun aracında var folyo etkilediğinide görmedik ya ofarı açarken kırarsa nolacak ? |
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
buzlu camda karartma yaptıgım aracım buda
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 11 Ekim 2011 Saat 11:32 |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Bunun bir koyu tonu daha var onda problem yaşarsın dediler bizde bir ton açığını kullandık,farı çok kestiği söylenemez,destek olmasını istersem sisleri yakıyorum oda zaten ayrı bir güzellik katıyor
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
|
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
||
Oda farklı bir öneri ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler ama asıl anlatmak istedğim şeffaf far alıp şu araç gibi yapmayı düşünüyordum:)
![]() Uploaded with ImageShack.us buda benim aracım ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|||
206 colorline 2001
|
|||
![]() |
|||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
||
bence öyle yap güzel duruyo araba. tatlı bi görüntü vermiş farlar arabaya
|
|||
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|||
![]() |
|||
||
öncelikle arac rengini spreye bastırman lazım normal şekilde sıcaga dayanıklı o renk boya görmedim ben eski farı açmak tamam ama yeni farın kolay kolay açılacagını sanmıyorum ben kendi aracımın farlarını sıcak suyla açtım eski olmalarına ragmen bayagı ugraştırdı
|
|||
![]() |
|||
||
Bu olayı gerçekleştiren bir firma var linkini atıyorum istediğin şekilde boyama yapıyorlar güzelde oluyor,benimde hoşuma gidiyor fakat maliyeli dir diye düşünüyoum....
|
|||
![]() |
|||
miharbiibrahim ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Kasım - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2011 Konum: İST, Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı miharbiibrahim
||
arkadaşlar merhaba, Adım ibrahim istanbuldanım, siteye bir türlü resim koymayı bulamadım. sizlerle bir kaç resim paylaşmak istiyorum. özellikle park lambaları konusunda... yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|||
ibrahim pirinççi (29)
istanbul/maltepe 2004 206 1.4XT otomatik 0rh(-) |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |