![]() |
|
işte orjinal peugeot 206 multimedia sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Yazar | |
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2011 Saat 13:18 |
2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaç para nerde nezamn nasıl.
![]() Güle güle kullan.
Benimki tyıp degiştkten sonra çalışmıyorda.
Partnere olurmu acep.
![]() |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sistemi bu videoda çalışırken görebilirsiniz
ayrıca özellikleri aşağıda yazıyor ; Specifications car dvd with gps for Peugeot 206 Peugeot 206 car dvd with gps (1)Build-in: 7 inch 16:9 TFT LCD monitor digital panel 800x480dpi. DVD/VCD/CD/MP3/MPEG4/DIVX/CD-R/WMA/JPEG Car DVD Built in FM/AM,RDS Receiver Car DVD Built in bluetooth for hands free, Support A2DP Car DVD Built in 4×45W amplifier USB port with USB cable(for music/movie) Ipod In front panel WinCE 6.0 OS. Double SDHC memory card slot 3-D dynamic user interface SD card slot 1 slot is for Music/movie, 1 slot is for GPS GPS Dual Zone. Support TOMTOM, IGO8, Route66 etc. Built-in Analog TV Backlight With Red illumination Multi function steering wheel control Fully function remote control Rear view camera CAN-BUS Mult-language menu: English, Russian, France ,Arabic ,Italian, German, Turkish, Spanis (2)Optional: Special car camera 2G SD Card with GPS software Digital TV( DVB-T/ISDB-T/ATSC) Technology Parameter: Screen: Hanstar made in Taiwan DVD Pickup:Hitach 1200W(made in Japan) TV TUNER XINFA:6A (made in SHENZHEN) MPEG DECODE IC: SUNPLUS SPHE8281D DVD Loader: Foryou (made in china) AM/FM TUNER: TBHK CET-7010(made in KOREA) CPU: TOSHIBA TMP86FS49FG(made in Japan) POWER IC: ST TDK7388 (1)Input and Output socket: Aux Video Input 1 Aux Audio Input 1 Video Output 1 Audio Output 4 (FR/FL/RR/RL) Camera input 1(Auto rear viewing) Radio Aerial input 1 TV Antenna input 1 IPOD Input 1 USB Input 1 SD Socket 2 (2)Audio Section: Rated Output 4ch * 3W Maximum Power Output 4ch *50W Rated Speaker Impedance 4 Pre-AMP Output Voltage 2Vrms Pre-AMP Output Impedance <220 Video 1 Vp-p(75) Audio 500mVrms (3)Monitor Section: Picture Size 7 inch wide 144(w)*80(H)mm Display System TFT LCD panel Number of pixels 336.960 pixels(1200H*234V*RGB) Video System PAL/NTSC (4)FM Stereo Radio Section: U.S Standard 87.9-107.9MHz Outside U.S 87.5-108.0MHz Usable Sensitivity 5dBV (S/N=30dB) S/N ratio >60dB (5)TV Tuner Section: Color System NTSC, PAL-B/G, PAL-I, PAL-D/K,PAL-M,PAL-N Channel Selection System PLL Frequency Synthesizer System Usable Sensitivity 41dBuV (6)GPS Specification: Operation system Windows CE 5.0 Support map Tomtom, IGO , Route66 etc. CPU Intel PXA255 Processor Main Frequency 400MHZ SDRAM/FLASH 1GB/64 MB time of hot boot 19S Orientation precision <15m Refurbish frequency 1HZ GPS antenna frequency 1575.52MHZ Length of antenna 5M Voice indication Intellectualized voice indication function EMS Memory 64MB SDRAM Storage device 128MB. Display output CVBS+S-VIDEO output. (Resolution:800*480) Audio output Stereo CD Quality Support Audio type MP3/PCM/WMA Support Video Type ASF/AVI /WMV /DIVX Chipset SiRF STAR III Frequency 1.575GHZ Channel number 20 channels Tracking sense degree -159dbm Support 3D navigation map. Support picture in picture function |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
On numara ya. Tam aklımdaki sistem. Aux, USB girişi de var + ekranda yol bilgisayarı verileri.
Ne kadara mal oldu?
|
|
![]() |
|
arkadaslar kusura bakmayın ticari amaclı deyip sildikleri için fiyat vermiyorum yanlis anlasilmasin diye merak edenler özel mesaj atabilirler
|
|
|
|
![]() |
|
Sen satmıyorsun sonuçta. Buraya yaz ki düşünen arkadaşlar da görsünler.
|
|
![]() |
|
trt badrolü dahil 1450 TL ye mal oldu ... bu arada trt bandrol ücreti olarak 450 tl alıyor devlet :( günrüğe takılmazsa bunu çıkarın diyim artık ben çinden getirttim :)
|
|
|
|
![]() |
|
Gerçekten çok güzel güle güle kullanın.
|
|
![]() |
|
ama dolar daha düşüktü sanırım 1 ay oldu şimdi biraz daha fazlaya mal olabilir
|
|
|
|
![]() |
|
arabaya binen şok oluyor hele kırmızı ışıkta akşam yan arabalardan ağzını ayırıp bakarken ışığı kaçıranları görmek müthiş zevkli :))))) mercedes te biel yok böyle sistem canbus control modülü dahil hiçbir eksiği yok :)
|
|
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hakkaten süpermiş.güle güle kullanın.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
çok beğendim güle güle kullanın. ticarete dökülse güzel para bırakır aslında. tamam tamam şaka yaptım
![]() |
|
![]() |
|
1450 tl yüksek bir meblağ...
tercih meselesi tabiki... güle güle kullanın.
|
|
![]() |
|
yüksek müksek :) Türkiye de tek :) başka yok :)
|
|
|
|
![]() |
|
Güzel Bir Sistem... Hayırlı Olsun... Bende Çok Araştırmıştım..
Fakat Bu Sistemin Aynısından Türkiyede Gördüm. Bir Süre Önce Sahibinden.com Sattığı Arabada Takılıydı Adam Fransaya Gitmiş Oradan Almıştı... Ben O Araçta Gördükten Sonra Peşine Düştüm Fiyatını Görünce Vazgeçtim.. ![]() |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
bizim sitede bi arkadaşta satıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam sıstem aynıydı
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
sistem çok güzel gidip adam gibi bi dvd ye 700 1000 tl arası para verceğine imkanın varsa bunu al 500 fazla daha ver bence hiç olmasa orjin bişi. yokki tanıdık getittirek bizde
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
waw sistem güzel ama maliyeti sistemden daha güzel
Hayırlı olsun güle güle kullan |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
yurt dışında 550 dolar kargo dahil.
Sahibinden de 1 yıldır ilanı var :D bunun 207 için olanını alacaktım benim arabaya ama garanti fln olmayınca sakat iş. Türkiyede tek olması sizin o kadar parayı ona verebilmenizdir. Yoksa ben geçen sene arabayı aldığım kasımdan beri peşindeyim. Satıcı ile irtibata geçtim ama garanti ve gümrük işi sakat biraz o yüzden askıya aldım. Birde bahsettiğiniz orjinallik olayı nasıl oluyor onu anlamadım. Düzenleyen Alicilik - 08 Ekim 2011 Saat 20:54 |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
valla emitasyonda olsa güzelmiş ama 37 ekran tv gibi be abi :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |