![]() |
|
Yağ Basıncı Uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ayazdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2011 Saat 12:04 |
Merhaba Arkadaşlar 3 ay önce 2006 model 307 comfort model bir araç aldım arabamı çok seviyorum yanlız son zamanlar yol bilgisayarında yağ basıncı düşük uyarısı alıyorum araç düz zeminde motor soğukken yağ çubugunu kontrol ettiğimde yağın seviyesinin normal oldugunu görüyorum motor ısınınca örneğin 70 -80 km yaptıgımda bu uyarı çıkıyor ön döşte STOP ışığı bir kere yanıp sönüyor buda hayliyle beni rahatsız ediyor acaba bunu nasıl düzeltebiliriz değerli bilgilerinizi alabilirmiyim teşekkür ederim Saygılarımla.
|
|
2006 model Peugeot 307 Comfort 1.4 90 HP 16V Benzin+Lpg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Yag ve yag filtresi degisimi yaptiniz mi son zamanlarda?
|
|
![]() |
|
ayazdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2011 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yağ Seviyesi İlk Uyarıda Düşük Oldugunu Gördüm Yağ İlavesi yaptım yanlız filtre değişimi yapmadım
|
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Peki motordan vurma sesi gibi garip sesler geliyor mu? Ozellikle ilk calistirmada(sogukken). Birde ne tur yag ilave ettiniz? Düzenleyen koliva - 08 Ekim 2011 Saat 12:54 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
O tip bir Ses Yok Sayın Moderatörüm Gayet İyi ve Sessiz Çalışıyor Satın Aldıgım kişi yağ kartına 10 -40 Yağ koydurmuş bende 10 - 40 Yağ ilave ettim |
|
|
|
![]() |
|
Sorularimla probleminizin elektriksel donanimdan mi yoksa baska bir nedenden mi oldugunu anlamaya calistim ancak verdiginiz cevaplarla bunu ayirt etmek pek mumkun olmadi. Elektriksel olarak sorunun nedeni: 1. Yag basinc sensorunden 2. Bir noktadan sase almamasindan(yaygindir) kaynaklanabilir Diger sebepler ise: 1. Yag filtresinin icerisindeki plastik aksamin kirilmasi ve galeriyi tikamasindan ve baska nedenlerden olabilir En guzeli ve garantilisi araci bir servise goturmeniz ve yag basincini olcturmeniz. 4000 rpm'de 4 bar basinc gormeniz gerekiyor. Eger goremiyorsaniz yag dolasim sisteminde bir problem var. Eger sorun yag dolasim sisteminde ise aracinizi sorun giderilene kadar kullanmamanizi tavsiye ederim. Düzenleyen koliva - 08 Ekim 2011 Saat 13:31 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayazdemir
Verdiğiniz değerli bilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim dediğiniz gibi bir servise götürmem daha iyi olacak gibi tekrar teşekkür ederim SAyın Mod
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |