![]() |
|
307 Klima Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2011 Saat 19:35 |
keşke ilk yazınızda bu açıklamayı da ekleseydiniz...yolda giderken açılması normal değil sadece yağmurlu havalarda araç içindeki nem artarsa çalışır.aracın teybinin sağında ve tavan lambasının önünde sensörler olması lazım onlerı bi klimacıya kontrol ettirin derim çünkü nem ve sıcaklığı o sensörler algılıyor...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en son arabayı stop ederken açıksa ilk çalıştırdığımda da açılıyor bunu soracak kadar acemi değilim,yolda giderken klima tamamen kapali iken hemde hava normal iken durduk yere açılıp çalışmaya başlıyor sizin bahsettiğiniz durumdan farklı yani
|
|
2006 307 1.6 HDİ 110 Hp Premium
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
aynen htasay!a katılıyorum yakın zaman önce konu açıldı çözüm bulundu.konu kalabalığı ve kargaşası olmaması adına lütfen önce ilgilendiğiniz konuyu forumda aratın,sonra konu açın.teşekkürler...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bu konuyu açtığım "full otomatik digital klima" konusunda konuşmuştuk diye hatırlıyorum. :) otomatik olarak açılıyormuş sensörler vasıtasıyla. hocam bi sıkıntı yok yani
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
dijital klimanın kendiliğinden açılması normal. yolda giderken mi açılıyor bilmiyorum ama aracı çalıştırdığınızda otomatik olarak açılması normaldir. ısı sensörleri vardır eğer çok sıcaksa yada araç çok soğuksa otoamatik olarak açılır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
just307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Siğortalara falan hiç bakmadım çok sık yapmadığı için baktırmadım henüz aslında, siğara içmiyorum araçta başkasınada içtirmem,polen filtresini kendim temizleme şansım varmı acaba sanki böyle toz kokusu gibi, tozlu yollardan fazla gittim son zamanlarda ?
|
|
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
soketlerde felan oksitlenme oldugundan olabilirmi acaba ? kendi kendine açılması ilginç bi durum
|
|
![]() |
|
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
kendiliğinden açılması elektriksel bir hata olabilir sigortalara falan bir bakmak lazım
kötü kokuya gelince,polen filtresi yeni olsa bile koku yapabilir bazen,arac içi devirdaim seceneginde kullanırsanız kokunun gelmediğini farkedeceksiniz. ayrıca Klimanın radyatör peteklerine tazlikli su tutturman gerekir Kışın'da arada bir klimanın çalıştırılması gerekir. birde araçta çok sigara içiyor musunuz?
|
|
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90 A(+) |
|
![]() |
|
cevap yokmu
|
|
|
|
![]() |
|
Herkese selamlar, aracım 2006 307 1.6 HDİ Premium çift yönlü dijital klima var son zamanlarda klima bazen kendiliğinden açılmaya başladı çok enteresan geldi neden oluyor olabilir, birde klimayı açınca içeri kötü bir koku veriyor polen filtresinide değiştreli fazla olmadı neden olabilir acaba ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |