![]() |
|
tavan dösemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2011 Saat 08:52 |
abi geçmiş olsun, umarım bir an önce gelirde aracına kavuşursun. kasko konusu gerçekten çok kötü, kaskocuların hepsi dolandırıcı, kasko yaparken peşinde dönüyorlar şimdi ön camı değiştirecek oldum yok yan sanayi takarız orjinal olursa %25 ödersin yapıyorlar. ulan hem kasko yapcam hemde üzerine para veriyorum böyle şey olmaz kasko yaparken hiç birini söylemiyorlar.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun turan allah birdaha sana kaza bela yaşatmasın
|
|
![]() |
|
TURAN61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Haziran 2010 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hatılryan varsa,gecen yaptıgım kaza sonrası sonunda bu hafta ıcı arabamı ancak geri alabıldım. ama eksık. resımdekı stoplarım artık yok orjınaller takıldı ve aırbagler takılmdı sımdılık.
1 tavan dosemesı nasıl turkıyede herhangi bir servıste olmaz yahu. ![]() ![]() bı de sıze bır tavsıye eger kaskonuzda 3 gun yada 7 gunluk arac kıralama gıbı bır opsıyon varsa 3 luk secın cunku zaten maksımum okadarlık arac verıyorlar o da zorla.. |
|
2003 Peugeot 307 XS 3k (RC Style) 22EC327
05073069083 KDC! Yokohama,Kenwood,Sparco...Güncelleniyor.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |