|
E-sky Lama V4 2.4Ghz R/C helikopter |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 Saat 20:21 |
arkadaşlar rc araçlarımın yanına birde heli alayım dedim ve bu helikopteri almıştım,ama arabalar ile daha çok vakit geçirdiğim için kullanmadığım helikopterimi satıyorum. gerekli açıklamaları ilanda yaptım ama sorunuz olursa da seve seve cevaplarım.can sıkıtısı stres atmak için birebir,birazda kendinize zaman ayırmış oluyorsunuz.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mehmet abi ayaklarını naaptın ?
Hayırlı satışlar. Erhan ve Serhat abi senin sistemden bahsetti bir ara dinleyelim. |
|
mimitt
2. Vites 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ayakların biri inerken çatlattık bir daha ayar tutmadı,diğerini de kalıp alayım derken ben kırdım.tesisat ta bass ı iptal ettim şimdilik malzeme taşıyorum,orada görmüşsündür slim bass diye geçen ürünler var power bass ın onlardan almayı düşünüyorum ben bagaja ihtiyaç duyan bir insanım 30 luk bana büyük geliyor,sen ne yaptın tesisat olayını.birde alpine nin 20 lik bir sub ı var baya met ediyolar ona bakıcam.
Düzenleyen mimitt - 07 Ekim 2011 Saat 23:07 |
|
2001 peugeot 406 sv bva
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi kocaman bagaja 30luk kutuyu mu sığdıramadın
Benimki beklemede hali hazırda para yok. arkadaki ovallerle takılıyoruz. Slim bassı gördüm umarım iyi bişiler çıkar abi. |
|
dinoco
1. Vites 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aslında 4 kanalada cok keyifli bi heli dir.. ben 2tane eskittim. parcalamadan ögrenilmiyor melett.. 6 kanala gecişte cok guzel bir köprüü. fiyat hemen hemen yarı yarı fiyatı bence makul.. başlamak isteyen sabırlı olabilcek arkadaslara tavsiye ederim..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kara aracı olarak ne kullanıyorsun merak ettim? Biz de bir kaç arkadaş haftasonları yanlıyoruz.
1:10 BMW M3 kepli elektrik motorlu bir aracım var. Ekonomik nedenlerden nitro alamadık.
|
|
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende offroad var iki tane,biri Savage X 4.6 var tamamen arazi için modifiye rttim,Birde traxxas Slash var elektirkli ona da fırçasız motor taktım,ama 1/8 lik araçlar için olan motor taktım biraz stabilite sorunu yaşıyorum gyro falan takmak zorunda kalıcam sanırım. Düzenleyen mimitt - 08 Ekim 2011 Saat 23:25 |
|
2001 peugeot 406 sv bva
|
TarkanBaşsoy
1. Vites 30 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: Antalya-Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TarkanBaşsoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
İyi satışlar kardeşim. Çok keyifli aletler bunlar. Bunlardan zamanında bir tane parçaladım. İnternette kırılmaya karşı çok dayanıklı kanatlar ve iniş takımları var yeni başlayacaklar için tavsiyem onlardan almaları. Ciddi sabır ve yedek parça gerektiriyor uçmak için herkesin becereceği birşey değil nitekim bende beceremeyenlerdenim. Ben kendi helimi yaklaşık 35m den rüzgara kaptırdım ve o kadar yükseklikten serbest düşüşe geçti ve kaçınılmaz son servolar kanatlar gövde paramparça. Almayı düşünenler için bir uyarıda bulunayım bu makinalar dış mekandan ziyade iç mekan araçları dışarıda en ufak rüzgarda savruluyor dengesi kaçıyor iyi bir uçuş için iç mekanda kullanmak şart.
|
|
2006 PEUGEOT 307 XT PREMIUM ŞEYTAN KIRMIZI
BRC LPG 0555 564 45 25 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arabalara hasta oldum ben Mehmettttt. Bir ara ısıtalım şunların tekerleklerini. Hep merak etmişimdir ama hiç kullanmak nasip olmadı şunlardan.
|
|
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ürün satılmıştır arkadaşlar teşekkürler.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende de 38 lik kicker var nereye sığdırsam diye kara kara düşünüyorum, bazen diyorum satıp 25 cm lik kabin bas alayım napacam kaldım öyle (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
mimitt
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
20 lik alpine i çok övüyorlar ama bir türlü dinleyemedim,media markette falanda orjinal kutusuyla falan varmış ama gidip bakamadım.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |