![]() |
|
peugeot garantisi !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dronez35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 Saat 19:34 |
peugeot'nun sunduğu garantiye dikkat diyorum. 2010 model 206 henüz 45.000 km ve 1.5 yıldır trafikte. direksiyon simidinde soyulmalar olması nedeniyle 2 yıllık muhteşem (!) garanti kapsamında değiştirilmesini istedim ama servisin verdiği cevap bi harika. araç 10.000 km olsa değiştirirdik. akabinde genel merkezine attığım mail sonucu beni arayan bayan direksiyon simidinde oluşan soyulmanın kullanıcı hatası olduğunu belirtti. aracın ne kendini ne de resmini gormeden. yani ürettikleri malın ne kadar dandik olduğunun farkındalar. sanırım bunlar insan elinin terlediğinden bi haberler, yada direksyon simidini tuz ruhuyla temizlediğimizi sanıyorlar. burdan arkadaşlara seslenmek istiyorum, şöyle garanti böyle garanti martavallarına gelmeyin. size somut bir ornek sundum. bu arada bu ayıplı mal nedeniyle yasal haklarımıda kullanacağım. sonucu hakkında ayrıca bilgi vercem. saygılar...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize... 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Bir resmi varsa gorebilir miyiz?
|
|
![]() |
|
dronez35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
şu an hazırda resmi yok maalesef ancak kısa zamanda sizlerle paylaşırım |
|
![]() |
|
garanti iki yıl oluyor ama bazı parçalar örneğin teker bilyeleri 1 yıldan sonra garantiye girmiyor böyle bir durum olabilir.Bizimde otokar marka otobüsümüz var daha 1 yıllık 185.000de 2 yıl garantisi olmasına rağmen debriyaj bilyası bozuldu baskı balata değişti 1100 lira gibi büyük bir masraf hatayı kullanıcıya verdiler yani bize sattıkları her arabada olurmuş bir sorun olsa
|
|
![]() |
|
bende boyle bir durum yok. 2 yıllık garanti kapsamında ancak kullanıcı hatasıymış. etrafta goruyoruz 200 bine dayanmıs nice araclar var direksiyon pırıl pırıl. birde merak ediyorum bu garantiye neler giriyor acaba. yakın bir arkadaşım fordda benzer bir olay yaşadı adamlar hiç bir sorun cıkartmadan onardılar. peugeot bu konuda sınıfta kaldı benim gözümde. ama bu iş burda bitmeyecek bunun yargı aşamasıda var. |
|
![]() |
|
kesinlikle haklısınız servisten sevisede değişiyor garanti kapsamı bizim iki servis var birinin garantiden değiştirdiği parçayı sorduğumuzda ötekisi değiştirmiyoruz diyor sanırım işçilik ücreti vs daha düşük oluyor garantiden değişen parçalarda müşteri memnuniyetinden çok kendi ceplerini düşünmeleri marka isimlerini etkiliyor böyle bilinçsiz servislerin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
Peugeotu savunmuyorum ama ;
Dedemin aracı 2005 model 206 hdi 42.000 km orjinal boyasız sıfırdan beri bizde.. çok temiz kullanılır direksiyonunun heryeri soyulmuş çirkin durumda önceki aracım 307 xt 2002 model 160.000 km orjinal direksiyon en ufak soyulma yoktu.. kullanıcı büyük faktör güneşte tutmamak arada bakımını yapmak kurutmamak gerekiyor... ama direksiyon simidi kalitelimi derseniz ? Hayır..... fiattada aynı durum söz konusu bi kaç arabadadaha var aynı durum... artık gülü seven dikenine katlanacak |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.Bir hatanız var.
Piyasada 200 bine dayanmış araçlar ile kendi 206'nızı mukayese etmemelisiniz. Hepimiz iyi biliyoruz ki kullandığımız araçlar çok iyi araçlar değil.Orta sınıf kullanıcı araçları,malzeme de buna mukabil orta sınıf.. Kalkıp da deri kaplama bir direksiyon ile renault,fiat,peugeot gibi araçların direksiyonunu karşılaştırmamalıyız.Başka bir yönden bakarsak; 508 ile 206 nın direksiyonlarını da karşılaştırmamalıyız. Kalite düşük haklısınız ama alırken de mercedes alıcak paralar vermiyoruz bu araçlara.. |
|
![]() |
|
206quıksılver ben aracımı 217.000 de aldım suan 230.000 dreksıyonda herhangı bısey yok forumda abılerım kardeslerım bılır benım aracımı kullanıcı hatası derler ıslerıne ole gelıyor cunku gecmıs olsun ne dıyım dandık malzzeme kullanıyolar sonra kullanıcı hatası dıyolar sacmalık
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
dronez35 sıkıntınızı anlıyorum ama lütfen profil bilgilerinizi güncellermisiniz hepsi eksik durumda, ayrıca aracınızın marka model, motor hacmi yakıt türü, donanım paketi vs bunlarıda imzanızda belirtirmisiniz.
geçmiş olsun.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sevgili laedri kardeşim. benim 200 bine dayanmıs diye bahsettiğim arabalar bmw yada mercedes değil. megane cok mu kalıteli malzeme kullanıyor dersin. ama yıpranma yok.
neyse genel mudurluğe yaptığım muracaat sanırım etkisini gosterdi arkadaslar. bu sabah servisten aradılar. ama direksiyon simidini değiştirmek için değil. istanbula gonderip orada deri kaplama yaptırabileceklerini soylediler. kabul ettim. bakalım sonuç nasıl olacak. gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. saygılar...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim aracım 99 model 146.000 km'de derisi yeni yeni soyuluyo :)) geçmiş olsun.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Arkadaşlar pejo özellikle türkiyede ne yazık ki garanti konusunda aşırı derecede insafsız davranıyor.Çok saçma sapan şeylerden aracı garanti dışı bırakabildikleri gibi bu şekilde bariz hatalarıda garanti kapsamına sokmuyorlar.Daha öncede buna benzer bir konuyu başka bir başlık altında konuşmuştuk.Pejonun garantisi konusunda müzdarip olan baya bir arkadaşımız mevcuttu.Özelliklede bir abimiz sıfır 5008 alıp araç daha 100km yapmadan şanzımana sorunu yaşamış ve pejo aracı değiştirmek yerine tamir edelim mantığına gitmişti ve hatırladığım kadarıyla da neredeyse abimizi suçlu duruma düşürme duruma getirmişlerdi.
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Direk olarak peugeotun anasayfasından şikayet edin.Garanti verirken km dahi olsa 100000 km sorun yapmamalrı lazım.
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
2011 model corolla araç almıştım,17.000 km de turbosu arızalandı kullanacı hataı dediler.sonrasında mahkeme süreci başladı.bu birtek peugeotta olmuyor.gittiğiniz servis te çok önemli. |
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
arkadaşlar konu ile ilgili gelişmeleri paylaşacağımı söylemiştim. bilindiği üzere direksiyon simidi garanti kapsamında değiştirilmedi. ancak servis kendi insiyatifi ile aracın direksiyon simidine deri kaplatabileceğini soyledi ve bende kabul ettim. bugun direksiyon geldi. goruntu ve kullanım olarak gayet güzel olduğunu soylemek istiyorum ve burdan Konya uyararslan peugeot servisine teşekkür ediyorum. ama yanlış anlaşılmasın bu olay genel müdürlükçe garanti kapsamında değerlendirilmemiş olup serviste ki calısanların gayretleri ile gercekleştirildi. bu sebeple peugeot garantisine hala dikkat!!! diyorum. saygılar...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Hayırlı olsun abi yeni direksiyonun, resimleri varsa görmek isteriz zira bende kaplatmak istiyorum.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |