![]() |
|
acil yardım.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 Saat 09:20 |
@htasay;
o göstergedeye bakma o kafasına göre yağı bi tam dolu gösteriyor bi tam boş gösteriyor kafasına göre takılıyor, yenisini alsan da bir süre sonra değişen bişey olmadığı için en güzeli haftada bir kez elin ile çubuktan kontrol etmektir. bizdede bazen yağ bitik gösteriyor normal yani (:
altındaki yağa gelince, motor yağında eksilme yoksa şanzıman yağında eksilme olabilir. yağın tam olarak nereden geldiğine bakman lazım, tahminimce aks keçelerinden kaçırıyordur, eğer öyle ise pek bir masrafı yoktur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tam bilmem 307 yi ama sensor arızası olabilir hemen yetkili servise gidip baktırın özel serviste yaptırın :)
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar sabah arabayı çalıştırdım yağ göstergesi en alt seviyedeydi (hani o kilimoetrenin orda yanan digital karaler) sonra kaputu açıp yağ seviyesine baktım yağ seviyesi normal olması gereken yerdeydi. sonra yola çıktık 2 3 km sonra araba aniden otomatik gear fault arızası verdi. sağa çektim stop edip tekrar çalıştırdım sonra sıkıntı kalmadı. bi kaç gündür arabayı bıraktığımda altında erik büyüklüğünde bi yerde yağ lekesi görüyorum. yeni yağ bakımı yaptırmıştım ona yordum ilkten ama şimdi galiba bi sıkıntı var yardımcı olabilirmisniz. çok acil bügün şehir dışına çıkmam gerekiyor ne yapmaıyım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |