![]() |
|
yardım edebilcek birisi varmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
halil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2011 Saat 00:19 |
slm umarım bana yardım edebilcek birisi cıkar SSS. arkadaslr, arabamın baskı balatasını degiştirdim geçen hafta. ve üstünden 3 gün geçmeden arza yaptı oda şu, 3den 2ye veya 2den boşa atarken arabayı stop ediyo,extra olarak hız göstergesi paneli toplam kilometre sayacı ve otomatik kapı kilidi kendiliginden devreye girmiyor artık. bu arzanın sebebi ne olabilir. neden yapar bunu bilen varsa yardımcı olsun lütfen . ve bu saydıgım arzaların tümünü aynı anda yapmaya başladı araba. 206, 2006 model arabam bu arada.
|
|
....
|
|
![]() |
|
halil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zannetmiyorum garantili yapmış oldugunu.hemde ne kadar dandik bi arıza 70 le veya 100le giderken araba kontak kapatıyor. cok tehlikeli neden yapmış olabilir böyle bişeyi
|
|
....
|
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş çok tehlikeli bu şekilde kullanma yaptırdığın yere bi göster bakalım ne diyecekler.Eğer bizden değil derlerse başka bir yere daha göster onlar ne diyecek.Vites geçişlerinde oluyor diyorsun baskı balata değişimiyle ilgili olabilir.Sensörlerle ilgili bi sorun olabiliri.Ecu ya bağlı birşeyler kısa devre olmuş olabilir.
Çok sakat bi durum bence biran önce göster birilerine.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlara katılıyorum aracını bir pc ye bağlasınlar sorun çıkacaktır ortaya.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
halil bey yardım istemişsiniz ama ilk önce kendinize düşen görevleri yerine getirmemişsiniz.
ilk olarak yeni üye olduğunuzda yeni bir başlık açıp kendinizi tanıtmanız gerekmektedir, ne yazıkki bazı üyelerimiz "sadece işi düştüğünde yardım için geliyor" istediği bilgileri alıp gidiyor. bizede hak verirsiniz ki "bakıp çıkıcam" mantığı ile gelenleri istemiyoruz. Eğer forumda sürekli kalmayı düşünüyorsanız geliniz aksi halde başka bir forumda sorununuza çare arayınız.
ayrıca yardım istediğiniz araç nedir o bile belli değil, 106 mı? 206 mı yoksa 306 mı okadar çok çeşit ve model varki hepsinin farklı olduğu için yardım dahada zorlaşacaktır.
eğer profil bilgilerinizi eksiksiz doldurup imza kısmında da aracınızın marka, model, yakıt yürü, donanımı motor hacmi gibi bilgileri paylaşırsanız yardım daha çabuk ve net olacaktır.
anlayışınız için teşekkür ederim.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |