![]() |
|
307 Beyni |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yegane ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 Saat 21:54 |
Arkadaşlar,
307 aldığımdan beri servisten dışarı çıkamıyorum. Beynine su kaçmış temizlettim ama zaman zaman hata veriyor. Anahtarı çıkartıyorum araba çalışmaya devam ediyor. Kafayı yedi arabam. Şu sıralar yeni alamayacağım ne tavsiye edersiniz. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşım imza kısmında hiçbirşey yazmıyor aracın hakkında nerde oturuyorsun araç özelliklerin yardımcı olmamız için bu tarz bilgileri imzana eklemen lazım...
|
|
![]() |
|
yegane ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
307 1.4 Lpg Atiker var. Kadıköydeyim.
|
|
Peugeot 307 1.4 Atiker Kadıköy/İstanbul
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bizim cecoli kullanıcı isimli bir arkadaşımız var o bu konularda daha bilgilidir,ona danışabilirsin,sorun lpg ile ilgili ise mutlaka söyleyecek birşeyi vardır... |
|
![]() |
|
2-3 günde bir sürekli servisteyim valla beyinde sıkıntı, lpg de sıkıntı ford kullanıcısıydım bakımdan bakıma giderdim servise hiç alışamadım 307'ye.
|
|
Peugeot 307 1.4 Atiker Kadıköy/İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |