![]() |
|
206 lpg cok yakıyo ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2011 Saat 16:24 |
atiker sıralı sistem gaz basık kalıyo devri hemen düşmüyo hissediyorum. Ondanmı cok yakıyo acaba. 30 liralık gazla şehiriçi 100 km gidiyo gitmiyo. Dün atikere gittim gaz ayarını yaptırdım ama onlar normal ayar yaptılar sanırım gazın basık kalması kalmaması onlarla alakaları yok. Onlar benzin lpg yakıt sistiminimi ne eşitliyolar. ne yapmalıyım sizce. abart egzosla alakasımı olabilirmi ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Egzozun bır mıktar katkısı olabılır. Onun harıcınde devır hemen dusmuyorsa rolantı sıstemınde bır sorun olabılır... Baktırman gerek...
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
![]() ![]() ![]() ![]() |
atiker normalde fazla yakıyor tabi bu benim kaanatim 2 sefer atikerli araba kullandım ikisinin de yakıtından memnun degildim
|
|
![]() |
|
kimyacı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
30 tl ye 12 lt. lpg alınır. Kışın, şehir içinde, 12 lt ile 100 km yol bence normal.
|
|
BUDA GEÇER YA HU!
|
|
![]() |
|
aemermer ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
ben benzinde bile 34 kuruş yakıyorsam bence biraz fazla gibi geldi 125 km yapmalı en azından
|
|
2000 Peugeot 206 Presence 1.4 Benzinli
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Arkadaşım bende de 1999 model 206 1.4 XR PRENCE otomatik benzin/lpg bulunmakta. Araç benzinde kaç para yakar bilemiyorum ancak Ankara gibi bir yerde neredeyse full+full trafikte otomatik vites olmasına rağmen sakin kullanıldığı takdirde 0,28 kuruş yakıyor ara ara 0,30 kuruşa çıktığıda oluyor tabi. Eğer aracının vites tipi otomatik ise gayet normal bir durum ama vites tipi manuel ise bence biraz fazla. Manuel viteste aracın max. 0,25 kuruş yakması gerekir. Yazın ise bu değer max. 0,22 kuruş olmalı.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
yigiteroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigiteroglu
Tabi benim verdiim değerler LPG için geçerlidir. Benzin hakkında bir bilgim yoktur.
|
|
PEUGEOT 206 1999 MODEL 1.4 XR PRENCE OTOMATİK BENZİN/LPG
|
|
![]() |
|
gabriel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Merhaba bendede peugeot 206 hdı 1,4 van var. bugün aracımı fulledim 180 tl ye..bi ölçüm yapayım dedim. taklaşık 75 km gittikten sonra tekrar petrole uğradım.tekrar fulle dedim 44 lira tuttu..Bu arada istanbul trafiğinde kaynarca e 5ten pendiğ 3km lik yolu 25 dakkaya dur kalk yaparak geldim. acaba sizce bu değer normalmidir arkadaşlar yoksa bi problemmi var.şaşırdım acıkcası bu kadar yaktığına aracı yeni aldım..
Düzenleyen gabriel - 17 Şubat 2012 Saat 19:17 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
rhcpeppers, aracını tanıtırsan daha iyi yorumlar alabilirsin dostum.. Gabriel, aracınızın maşallahı var ne diyeceğimi bulamadım.. ölçümü doğru yaptıysanız eğer km de 50 kuruş içiyor aslanınız... kanımca yanlış birşey var..
|
|
![]() |
|
elitges ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Selamlar Hocam, bende 2001 model Pejo 206 1,4 XR var ,otomatik vitesli, Benzinde 450 500 550 TL Yakıyor, Gazda ise, Hesaplarıma göre, 275-280 290 300 civarı Yakıyor,.. Aynen, yigit kardeşimin dedigi civarda Yakıyor, Bende Ankara'da Trafikte Kullanıyorum uzun yolda hiç denemedim bu söylediklerim Şehir için Kullanım...
Ben aracı alalı yaklaşık 3 ay oldu, Aracı almadan önce bana araçlarını satmak isteyen, otomatik vitesli Kullananlar 206cılar -- Gazda, Şehir içi 180 220 yakıyor uzun Yolda ise 160-180-TL Yakıyor dediler, Benzinde ise 250 300 arası yaktıgını söylediler, Ben aracı aldıktan sonra Baktımki, söylenler ile, alakası yok, Bende Bu kadar Fark olurmu diye düşünürken, Bir Yandanda, araştırmaya Başladım, ve bu forumda, Şunu ögrendim.. Pejo 2006 otomatik vites Arçlar Benzinde 400 500 Gazda ise 260 320 arası Yakıyorr
NOT: TÜP markası:, AKL Marka, Tüp Taktırdım Atikerin grup şirketi, sadece atikerden farkı, Beyni ile Bir Parçası daha, italyan, Geri Kalan tüm, Parçaları Atikerin Aynısı oldugunu söyledirler, araştırmalarım Sounucunda ise dogru oldugunu anladım,,
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
yakıtın gayet güzel hiç oynama havalar ısınınca biraz daha düşer.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
gabriel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
sayın çiğdem ilker sanırım yanlıs hesaplama yapmıs babam ve patronu.ben peugeot servisindeki arkadaşlar mazotu fulledim pendikten gebzeye gittik geldik 45 km yol yaptıkçve benzinliğe geldiğimizde tekrar fulledik. 8.5 tl tuttu 45 e bölünce farkettiki 0,188 kr yakıor.fakat bu e5 te boş yoldaki verier...birde 120 liralık yakıt aldık malum istanbul trafiğinde dur kalkla ışıklar falan filan derken 120 tl dizel yakıtla yaklaşık 400 km yol aldık. 120 tl /400 km dediğimizde ise 300 kr yakıyor..Durum bundan ibaret..sizce normalmidir.
|
|
![]() |
|
M.Ozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
merhaba arkadaşlar bende 206 1.4 desire var atiker LPG var araçta şehir içinde 21 krş. yakıyor gaz kelebeğinin temizlenmesi gerek eğer temizlenirse yakıtta bunun etkisi olabilirmi ?
|
|
![]() |
|
nurinuri58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nurinuri58
lpg lişehir içi 200 şeh arası ve 185
|
|
bir nuri bir 206
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
en ucuz kit suan hangisi beyler ben en dadiğini ucuzunu taktırmak istiyorumda..:)
|
|
![]() |
|
furkan111 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2012 Konum: yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 288 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
en ucuz kit atiker biraz pazarlıkla 900 e taktıra bilirsin.ama atikeri hiç tavsiye etmiyorum.aracını kısa sürede satmayı dusunuyosan atiker mantıklı ama ben uzun zaman binecegim diyorsan italyanlardan sasma lovato 1350 ye takıyorlar en ucuz italyan bu...aradaki fiyat farkı cok ama inan degecek.cekiş artacak ayarı ikide bikacmayacak ve atikerden daha az yakacksın....
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
sık sık araç değiştiren biriyim o yüzden lastiği bile çıkma alırım..atiker kullandım hiç problem yaşamadım hatta seat leonumda ekogaz diye bir marka vardı oda çok güzeldi 800 liraya takıyorlardı sanırım. akl ne kadar acba
|
|
![]() |
|
elitges ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Hocam Ben AKL MARKA Kit Taktırdım aracıma fiyatı ise 1,150-TL... 2.parçası italyan diger tüm parçaları, atiker.. saygılar
|
|
![]() |
|
temell ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: KAMU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
ÇOK DEĞERLİ ARKADAŞLAR HEPİNİZE SELAMLAR...FORUMA YENİ ÜYE OLDUM.BU KISA ZAMANDA DEĞERLİ YORUMLARINIZI OKUMAYA ÇALIŞTIM.İSTERSENİZ KISACA BENDE SİZİNLE BİLGİ PAYLAŞAYIM.2011 YILININ ARALIK AYI SONUNDA 753 KM.DE PEGO206+ 2011 MODEL BENZİNLİ ANA BAYİDEN BİR ARAÇ ALDIM.ASLINDA PEGO ARABASINI ÇOK FAZLA DA DETAYLI TANIYAN BİRİ DEĞİLİM.ARAÇ KARMA 35-40 KRŞ ARALIĞINDA BENZİN YAKIYORDU.OCAK AYINDA ZAVOLİ SIRALI TÜP ATTIRDIM.BENZİN İBRESİ ÇÖZÜMLÜ KİTLİ DAHİL...KARMA DİYELİM 270 KM YOL YAPTIM.62,50TL GAZ İLE PO GAZ...TANK KÜÇÜK 32 LİK...SANIRIM 230 KRŞ FALAN AZ MI ÇOK MU DİZELE GÖRE KARŞILAŞTIRILDIĞINDA DURUM NE ARABA YENİ DİYE Mİ ÇOK YAKIYOR VEYA HANGİ MARKA TÜP OLMALIYDI,HANGİ MARKA GAZ KULLANILMALI KIŞ DİYE Mİ FAZLA KUSURA BAKMAYINIZ.AKLIMA TAKILAN SORU ÇOK DA ARABANIN PERFORMANSI GAYET İYİ...ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkan111
ortalama 1000 km geçmesi gerekiyor ondan sonra oturur ve bir miktar daha az yakmaya baslar.kıs konusuna gelince evet sogukta arabalar daha fazla yakar.ama bu gidişle zamlarla su an yakılan degerleri özleyecegiz gibime geliyor.sonucta 3 ayda 35 kurus zam geldi ise yaza kadar bi 35 daha gelse...aslında araclarımız az yakıyor ama yakıtlar pahalı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |