|
yeni başlayanlar için önerileriniz nelerdir? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
mysterieux
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mysterieux
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 Saat 17:14 |
selam arkadaşlar,
2000 206 xs kullanıcısıyım, bugüne kadar en ufak değişiklik yaptırmadım arabamda fakat araba artık bana keyif vermiyor. Öylesine hor kullanıyorum ki boyaları döküldü, sağda solda vuruklar var yaptırmıyorum bile. Halbuki gözüm hep dışarda gördüğüm iyi bakılmış, biraz güzelleştirmiş, orasıyla burasıyla oynanmış 206'larda! Herşeyden önce rengini hiç sevmiyorum. Yeşil! öncelikle rengini değiştirmek istiyorum. kaplama mı yoksa komple boya mı tercih etmek daha mantıklı olur? angel far konusunda hangi markayı tercih etmeliyim, 2.el ucuz bulunabilir mi? nerden bulunabilir? xzenon kit nedir? siz olsanız elinizde oynanacak bir 206 xs olsaydı neler yaptırırdınız? nerden temin ederdiniz ? tavan spoiler, yan marspiye vs vs... tabi maliyette uçmadan ve çok da apaçi olmadan.. bu işi bilen birilerinin yardımına ihtiyacım var! Teşekkürler...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yapmak İstediklerini Bende Bir Zamanlar Hayal Ederek Gerçekleştirdiğime İnanıyorum...
Verdiğim Link Aracımın Dünden Bu Güne Abartılmadan Modifiye Edilmiş Hali... Angel Far, Xenon Far, Led Stop, Tavan Folyo Kaplama Spoyler... İçinden Geçen ne Varsa Bu Linkte... Belkide Sana İlham Kaynağı Olur... Araç Rengine Gelince; Bence Mat Beyaz En Güzeli En Sağlıklısı; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16584&title=dnden-bu-gne-taxiv-deiiklikleri |
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracının kaplama olabilmesi için kaportasının düzgün olması lazım şaet vuruklar varsa kaplama işini görmeyecektir
2 el angel farlarda 2 el sahibinden gibi sitelerde yada sanayideki çıkmacılarda bulabilirsin marka çok fark etmez hepsi hemen hemen aynı ben yapıcak olsam sırasıyla şunları yapardım 1- 17 inc 5 yada 6 kollu jant ve ince yanak lastik 2- önlere 5 cm eibach yay arka torsiyonlardan 1 diş düşürürdüm 3- çift angel lı farlar + ledli stoplar 4- rc ön tampon (aracının tampon modelini bilmediğimden yazdım) 5- orta çaplı bi tesisat (2 takım mid 1 bass güzelde 1 teyp) 6- rc spoyler 7- krom eksoz ucu |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dinçer Sağ Olsun ... Benim Aracımı Tarif Ediyor...
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
üstüne tanımıyoruz albayım :) |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
70 amperlik akü yazmamışlar albayımm büyük ayıp bence :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+ 4 farad kapasitörle daha tatlı bass sesler elde edilebilir Düzenleyen berkekk - 05 Ekim 2011 Saat 18:54 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kaplama konusuna değinmişken benim aracım metalik gri. Ben de mat gri kaplatmayı düşünüyorum ileride. Ruhsata işletme gerekir mi bu durumda? Sonuçta araba gri kalıcak ama metalik matlık durumu değişecek. İşletmeye gerek yok derseniz Mat gri düşünüyorum. Evet gerekir derseniz mat turuncu kaplatıp jantları siyaha boyatmayı.
|
|
10ur1
2. Vites 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dostum bnde ızmırdeyım bnm aracımda 206 xs aynı araclarımız ıstersen bır gun bulusalım sana aracı gostereyım sende bır bk yardımcı olmaya calısırım elımden geldıgıncee sana bn kendımce yaptım arabamı bırazz gonulden yardımcı olurum |
|
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
aracının kaportasını yaptır ses sistemi egzoz film at :) bıde jant tabıkı baska bısey gerekmez bence folyo ısıne gırme cunku zamanla atacagı ıcın tekrar bı boya parasının fazlasını vereceksın yeşilde gayet guzel 206lar var mesela ön kaput uzatmayı saymazsak bu araba cok sekıl http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-farkli-olmak-isteyenlere-58727794/detay/
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 05 Ekim 2011 Saat 19:53 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracının boyasında kavlama aşınma v.s varsa boyatmanı öneririm. Çünkü folyo çok kalın bir materyal değil ezik, kavlamış yerleri belli edecektir.Çok iyi bir yerde Fırın boyama yaptır. Hatta bulabilrsen sedef boya yaptır o zaman sen 206 nın yeşili nasıl olur gör :D
YoK benim aracımın kaportası iyi folyo çektirecem dersen. Renginde parlak çektirirsen sorun çıkacağını sanmam ama farklı renk veya mat yaptığnda ruhsata işletmen gerekebilir. Ön farları şu audi ledli mercekli tabanı siyah olanlardan al ve arkayada albayın stopdan al. Camlara kesinlikle en açık ton film çektir. Aracın içini detaylı temizlettir. Bunlar olması gerekenler. Bunların dışında kullandığın yollar iyi ise ben 17" tavsiye etmem çünkü gereksiz abartı duruyor. 16" jant 195/50/16 lastik al arabayı yay ve torsiyonla hafif pıstır. Spoyler zaten olmazsa olmaz. RC spoyler aracın renginde olacak şekilde taktır ve aracın yeşil olduğu için 6000K yada 8000K xenon kullan yeni farlarında. İÇ döşemeyi yenileyebilirsin. Seni tatmin edecek bir ses sistemi takabilirsin. Egzost ucunu krom taktırırsın. Bence bundan sonra artık araba binmeye kıyamazsın. |
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
@LongBeach,
Sayin nerden geldi aklına |
|
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Bu kadar makyaj ne için araba zaten yürüyor ne demiştik çalışıyorsa kurcalama. :) Gibi bi mesaj sanırım |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mesaj güzel aslında makyaj da biyere kadar anlayana :)))
|
|
mysterieux
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mysterieux
|
evet hoş olmuş, benimkinin aynısı ama yok ya ben kesinlikle yeşil istemiyorum , bir türlü ısınamadım bu renge...
|
|
mysterieux
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mysterieux
|
kesinlikle çok güzel olmuş, kazasız belasız kullanın.. evet, ilham oldu, teşekkür ederim..
|
|
mysterieux
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mysterieux
|
dediler ki: Arabanın rengini komple değiştirmek çok masraflı olur, motorun komple sökülmesi lazım içinin boyanması lazım (ne demekse) öyle pat diye araba rengi değiştirmek zorrrr göründüğü kadar basit değil.. sanayiye gidip bi fiyat alacağım önce, eğer dedikleri gibi korkunç bir fark çıkacaksa evet yemez gibime geliyor rengi değiştirmek.. ayrıca arkadaşımızın bana örnek gösterdiği yeşil sx'e baktım gerçekten aslında o kadar da kötü değil tabi benim aklımda hep bi silver 206 uhde olarak kalacaktır.
1)jantlarım albayın yeni jantlarının aynısı, değiştirmeye gerek yok gibi.. 2)yan çıtaları tamponları da yeşile boyatmak daha hoş bir görüntü veriyor sanırım. 3)far konusunda kesinlikle siyah taban olsun gibime geliyor, stoplarda da apc 3d diye birşey gördüm pek hoşuma gitti, bulamazsam şu çok ledli değil de 3 tane yuvarlak olan sadesinden düşünürüm. 4)camlara kesinlikle film şart. 5)tavan spoiler şart 6)sunroofdan spoilera olan bölümü de siyah kaplama güzel gider gibi AKSİNİ DÜŞÜNEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN! geri kalanları zamanla ufak ufak yapabilirim. ya da ezik göçüklerini adam ettirip düzelttirip neyse artık illa gümüşe binecem diyorsam da iyi bir kaplama yoluna gitmeyi düşünüyorum. hah işte o zaman da ön kaput tavan ve spoiler ve bagaj kapağı siyah geri kalanlar gümüş olacak. geri kalan işlemler aynı olur. marşpiye ve ön-arka tampon spoilerlerını ilerki zamanlara bırakırım... NE DİYORSUNUZ?
|
|
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yazdıklarınızdan anladıgım kadarıyla bence şuan araca aksesuar olarak ne yaptırırsanız yaptırın(cam filmi, angel far, spoiler vs.) aracın rengini değiştirmedikten sonra yaptırdıklarınızdan keyif alacağınızı sanmıyorum. Aracın rengini değiştirmeninde kolay bir iş olmadığını düşünürsek.
Ben olsam imkan dahilinde aracı değiştirmeyi düşünürdüm. Daha sonra Albay'ımın aracı gibi örnek araca bakarak ufak tefek değişikliklere giderdim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yazdıklarınızı Uygularsanız... Araç Zaman İçinde Çok Değişmiş Olacak...
2O6 yı Dahada Çok Seveceksiniz... Herşeyi Yavaş Yavaş Yapmaya Çalışın... Herk Projenizin Öncesini ve Sonrasını Fotoğraflayın.. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |