|
Yardım lütfen? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
nteker
2. Vites 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Ekim 2011 Saat 11:06 |
Arkadaşlar 2004 model 307 'imde cam kaldırma düğmelerinden birinin tırnağı kırıldı, yapıştırmaya vs. kalktık tutmadı. Efe oto yada sordum elinde tek düğme yokmuş, ama benim tek düğme haricinde her şey iyi çalışıyor. Sadece tek bir düğmenin tırnakları kırıldı. Elinde bu düğmeden olan var mı arkadaşlar.
Eğer elinde olan arkadaş varsa, bana gönderebilir mi?
|
|
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet Genelde Bu Tip Parçalar Komple Takım Olarak Satılır...
Peki Şahin Peugeot la Görüştünmü Kardeşim; |
|
nteker
2. Vites 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yok görüşmedim, onada bir sorayım, teşekkür ederim.
|
|
|
|
nteker
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şahin Peugeot cevap vermiyor. Murat bey meşgul herhalde. Elinde böyle bozulmuş cam kaldırma düğmelerinden bozulupta düğmelerini kullanmayan arkadaşlar yardım lütfen boşu boşuna en az 100 TL vermeyeyim.
|
|
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en uygunu murat abide var 200 TL bugün web sitesinde görmüştüm.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
nteker
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Doğrudur 170'e kadar indi orjinalini ama benim tek bir düğmenin tırnakları kırıldı, sadece düğme değişecek 30 kuruşluk malzeme için o kadar para vermeyim diyorum.
|
|
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla tek bulamazsın, ayrıca o düğmeyi nasıl kırdın merak ettim normalde aracı sürerken pek kıracak cisimlerin çarpmayacağı bir yerde duruyor basarken kırdıysan da ozaman kalitesiz bişey olsa gerek. Ben üzerindeki tırnak izleri yüzünden komple yeni alacaktım ama kaldı çok para.
eğer sadece düğme ise tahminimce sağ kapıdaki (yolcu kapısı) tekli olan düğme de aynı. onun sıfırını yada çıkmasını daha uygun fiyata alıp plastiğini söküp değiştirebilirsin.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
nteker
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet sağ taraftaki aynı, eğer olmazsa öyle yapacağım herhalde. Bende bilmiyorum nasıl kırıldı, düğmenin içinde yanında iki tane plastik bir şey tutuyor zaten onlardan biri kırılmış yapıştıralım dedik tutmadı. Ama bu kadar büyük bir forum sitesinde daha önceden elindeki cam kaldırma düğmeleri bozulupta düğmeleri kırılmamış birileri vardır diye düşündüm.
|
|
|
|
Long Beach
2. Vites Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
eger kirilmis olan parcasi varsa elinizde, bir dis protezciye/teknisyenine gidin yapistirsinlar, parcasi olmasa bile eksik olan kismi dahi yaparlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |