![]() |
|
307 Ön camların Otomotik Problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmisk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2011 Saat 00:41 |
Arkadaşlar, Arabamıhiçbir sorunu olmadan park edip ertesigün arbayı
çalıştırdığımda ön camların otomotiği ile sunroof otomotiğinin
çalışmadığını gördüm.307 1.6 xt kullanıyorum.
ön camları açmak için tuşlara dokunduğumda tık bir ses gelmesine rağmen camlar açılmıyor. 4 nolu sigortaya baktımnormal gibi, konu hakkında yardımcı olacak yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Forum medatöründen ricam lütfen mesajımı bir önceki gibi silmesin. |
|
![]() |
|
ahmisk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu konuda hiç yourmu olan yokmu?Arka camların otomotiğive dikiz ayna ayar otomotikleri çalışırken sağ ve sol ön cam otomotikleri akşamdan sabaha çalışmaz oldu.
yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim. |
|
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
siz kendinize düşen görevleri yerine getirirseniz sıkıntı olmayacaktır.
|
|
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
metin hocam benimde sağ camı indirimiyorum şöför tarafındaki düğmeden kaldırıyor ama indirmiyor acaba söküp bi temizlesem mi? oksit yada temas ile ilgili bi sıkıntı mı var? ne olabilir?
|
|
![]() |
|
Benzer sorunlar yaşamış arkadaşların önerilerini veya uzman olanların görüşleri ile beni aydınlatacağını düşünüyordum.
Sorun; 9 nolu sigortada arıza varmış. Onu değiştirince problem düzeldi. |
|
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun genelde böyle büyüttüğümüz sorunlar ufacık ayar/onarım ile hallediliyor :)
|
|
|
![]() |
|
genelde temizlenince düzeliyor. benimbaşıma daha önce gelmediği için yanlış yönlendirmek istemiyorum
|
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
ahmisk kardeş;konu açmadan önce formu bi araştıtsan zaten cevabı bulurdun.bu konu 307lerin çok başına gelen bişey olduğu için forumda defalarca açıklama yapılmış...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
Metin bey iyi niyet temenninizden dolayı teşekkür ederim.
307 XT pre 2004 de aldım. Uzun bir süre hiç bir sorun yaşamamış ve çok memnundum. Bu yıl arka arkaya Sorunlar yaşamaya başladım. 1- Marş basma problemi- sorun çözüldü.maliyet 200 tl 2- tüm gstergeler çalışmaz ve stop düğmesi yanıp sönüyordu. Şarj dinamosu dediler,onda sorun çıkmadı beyini temilzettim sorun düzelmedi, kartı tamir ettiler -maliyet 450 tl Devam eden sorun ; 1- geri vitese aldığımda Park sensörü geç algılamaya başladı.Sonra tamamen gitti.Servis(yetkili ve özel) hiç bakmadan abi beyni arılanmıştır. Sen başka bir sensör taktır dediler. 2- Airbag hatası vermeye başladı. Arkadaşlar koltuk altı soketleri kontrol etmemizi öneriyorlar.Bakalım sorun ordan mı kaynaklanıyor.Koltuk altına 2 farklı siyas kablo geliyor ve sokette öle kolay sökülecekmişgibi durmuyor.Tecrübe etmiş arkadaşlardan yourm ve öneri rica ediyorum. |
|
307 XT 1.6 BENZİNLİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |