![]() |
|
FULL işte böyle Fulledi. :(( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 19:14 |
02.10.2011 günü saat 17:10 saatinde arabama Full İskitler / Ankara
istasyonundan Euro Diesel yakıt almak istedim aracın deposuna doldurulması
gereken motorini arabanın depo kapağının üzerinden başlayarak jant lastik ve
yerleri ıslatacak kadar yakıtı taşırmışlar eğilip arabanın altına baktığımda
akıntının arabanın altından damlamaya devam ettiğini gördüm ve bu akma aracın
altını tamamen ıslatıp sol arka ve ön tekerlerinin olduğu yerleride
ıslatmıştır. Durumu görevlilere gösterdiğimde bana birşey olmaz biz size 2 litre
yakıt parası iade edelim dediler. Bende onlara sadece durum maddi yakıt kaybı
değil akaryakıtın yanma ve parlama riski vardır diyerek tepki gösterdim ve
arabayı hareket ettirmedim yakıtın damlamasının bitmesini bekledim. Bu zaman
süresince saat 18:40'a kadar akma devam etti. Yani yakıt almak için gittim 1.5
saatte zor çıkabildim. Bana verdikleri Full yakıt garantisi kartınıda
görevlilere iade ettim ve doldurduğum formuda imha ettim. Söz konusu firmadan
bu sorumsuz davranışı sebebiyle şikayetçi oldum. Önce telefonla aradım ve eve
geldiğimde de internet üzerinden şikayetimi bildirdim. Düzenleyen MemoTech - 03 Ekim 2011 Saat 19:15 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ciddiyetsizliğin bu kadarı. Yazık. Size de geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akaryakıt fazla mı gelmiş 1 lt fazla koy desen koymazlar.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
pompacı hatası yoksa o firma fiyat kalite olarak iyidir geçmiş olsun baya fazla akıtmışlar
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
full den 1 kere mazot aldım birdahada almadım. Shell' den şaşmıyorum.
|
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
Demek ki çalıştırdıkları personelde sattıkları yakıt gibi ucuz. Bende sürekli Shell den alıyordum. Zorda kalırsam OPET fakat hayatımda ilk defa FULL den almak istedim ve yaşadığım rezilliğin haddi hesabı yok.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Abi büyük rezillik geçmiş olsun yaa. Hemen temizleseydin depo çevresini rezil ediyo arabayı.
|
|
![]() |
|
Komple yıkattım zaten o şekilde çakmak çaksalar canlı bomba gibiydi.
Bizim araçlarda fazla yakıtı tahliye ediyormuş fakat o zeki eleman aldıkça doldurmuş anlaşılan. Çok uzun süre deponun oradan alttan bir yerden damla damla aktı.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ben de benzer bir durumla karşılaşmıştım. Taştığını fark etmedim. Ertesi gün şüpheye düştüm depodan yakıt mı çektiler gece diye. Pompacı kapağı kapatmamış meğer. Dökülmüş rampa çıkarken.
Düzenleyen Alicangulpinar - 03 Ekim 2011 Saat 20:21 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
geçmiş olsun
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
abi çok geçmiş olsun biraz dikkat etmesende çıksan yola allah göstermesin alev alırdı araç
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bendede 206 sw 2004 model var geçen aynı işi bana yaptılar ayıptır bu parayı kazanmak için ne emekler harcanıyor bazıları için çok basite geiyor bu ya
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu konuya şöyle bir espiri yapmak istiyorum;
Depo fullemeyi unutmuşlar demekki :),
çogu kişi 100 tl yada 50 tl alıyor zamlar yüzünden.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Kesinlikle katılıyorum bu espiriye. Fulleyen zor çıkıyor karşısına adamların ve çıktığında da şaşırıp böyle kişisel hatalar yapabiliyorlar... ![]() |
|
![]() |
|
Olay talıhsız bır durum ama mazot kıvılcım ıle alev almaz merak etme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biraz polyannacılık olacak ama sen benzin koymadıklarına şükret Benim önceki aracım dizeldi acil hasta götürüyordum Tokat'a mazot alayım dedim ne olur ne olmaz sivas derlerse tekrar durmayayım diye hasta aracın içindeyken mazot yerine benzin koymuşlardı. Pompacıya etmediğim küfür kalmamıştı. Adamı zor aldılar elimden. Arkadaşın aracını çağırdık da onunla gitmiştik. Araç 3 gün yatmıştı servis gelene kadar. |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun söylecek tek söz.Yuhhh.
|
|
![]() |
|
gürcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1972 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2010 Konum: Burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
yuh artık; valla iyi sabırlı davranmışsın .
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
allahtan kontrol etmişsin. geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
![]() |
|
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
ben de tam bunu diyecektim gene lafı ağzımdan aldın. mazot yanmaz ki, o yönden sıkıntı yok. biraz cilayı matlaştırır belki o da uzun süre beklerse. onların genelde yıkama bölümü de oluyor, orda bi su tuttursan geçerdi. o pompacı boşmuş. yoksa full fulldür ;)
|
|
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |