![]() |
|
15 demir jant arıyorum 4adet |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 19:08 |
15 jant arıyorum 4 adet 307 için jant kapaklarıda olursa süper olur.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hemen anlaşalım seninle elimde kapakları ile birlikte bir takım var 40.000 km yol yapmış :)) |
|
![]() |
|
aynı şekilde bendede var 307den çıkardım 4 adet kapakları bijonları hepsi duruyor istanbul güngörende
|
|
![]() |
|
önce ben söyledim :)))
müşteri benimdir :))
|
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı alışverişler, kavga etmek yok serbest rekabet piyasası var
![]() |
|
![]() |
|
lafımı olur abi senin olsun müşteri sen 500de ben 650 diyim hatta :)
|
|
![]() |
|
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
arkadaşlar fiyat verebilirmisiniz, özeldende olabilir
|
|
![]() |
|
tayfur hocam senin ikamet neresiydi. ona göre yakın biryerden alsan daha iyi olur sonuçta jant aynı olacak ama kargo parası astarı yüzünü geçmesin. |
|
![]() |
|
Estagfurullah hüseyin hocam :) benim için farketmez evde yatıyorlar kuzu kuzu.:)
|
|
![]() |
|
istanbul avcılardayım, sahibinden.comdaki 15 307 yada 207 jantları arıyorum kış geldiği içinmidir bilmem hepsi bugün satıldı diyor yada dün
kışlık lastik takacak millet sanırım. Düzenleyen tayfur - 04 Ekim 2011 Saat 16:31 |
|
![]() |
|
ruzgar-09 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ruzgar-09
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de vardı jant+kapak+bijonlar ile beraber 2005 model 307 den çıkma. Aydın ilinde
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
Night ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
hocam mrb
benimde 2004 aracımın üstündeki kara jant var 4 jant + kapağı satabilirim Düzenleyen Night - 17 Kasım 2011 Saat 01:05 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |