![]() |
|
Ön gövdede güneş ışığından dolayı açılma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
ferdi33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 15:55 |
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu çok saçma bir olay araba kaç senelikki hemen açılma olsun,bence burda bir üretim hatası var bunu peugeot yetkililerine bidirmelisin.
|
|
![]() |
|
ferdi33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Fransaya dahi mail attım ama kimse ilgilenmiyor,banada çok saçma geldi,servis 4.800 TL masraf çıkardı :)
|
|
![]() |
|
işin garibi kaskodanda yararlanamıyormuşum,illa kaza meydaha gelecekmiş.İstanbul merkezide aradım birşey yapamayız dediler.Bana ne önerebilirsiniz arkadaşlar?
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
öyle saçmalık mı olur. işin kötü yanı garantiyi bir kenara bırak 207 lerde ön konsol güneşte kalkıyor diye bir söylenti çıkarsa o aracı kimse almaz diye hemen değiştirmeleri gerekli. www.sikayetvar.com a dilekçe doldur madur olduğunu belirt tüketici haklarına da başvur isimlerinin lekelenmesinden korkarlar bence.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
ayrıca hakkını ararsan ve haklı çıkarsan, ki çıkarsın bu yüzden peugeot bütün 207 leri servislere geri çağarmak zorunda kalacaktır. sürekli üzerine gitmeni tavsiye ederim. bişey kaybetmezsin. hiç de elleme sonra tornavida vs ile kanıttırmış falan yapabilirler.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Yardımınız ve önerileriniz için çok tşk ederim Metin bey,Fransaya resimleri mail geçtim bakalım,tüketici haklarına şimdilik başvurmim diyorum hem istanbul merkeze hemde fransaya mail geçtim tekrardan.Bu araçlar nerde üretiliyor bilginiz var mı?
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Tüketici mahkemesine git durumu anlat sikayette bulun kesin kazanirsin imalat hatasi var bunda kesinlikle
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Bence hic fransayla falan urasma direk git mahkemeye basvur zaman kaybetme derim ben
|
|
![]() |
|
Mahkemeyede başvurabilirim ama şimdi birde davayı kaybedersem çok masraf yağmış olacağım,birazda bu durum beni kararsız bırakıyor.
|
|
![]() |
|
Bence kaybetmen zor ama senin kararin 4 senelik bir aracin boyle olmasi zor internette emsali varmi sitelere baktin mi senin gibi durumda olanlar
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bençe al arabayı bi dorsenin altına sok kaputu ez yada yamult radtatör ve alt aksama denk gelmicek şekilde ozamn al kasko yap de :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Hakan bey görenler duyanlar çok şaşırıyor zaten,Mersinde 3-4 yere gösterdim hepsi 20 yıllık araç tamircisi hayretler içinde kaldılar,Metin beyin bahsettiği şikayet var sitesine şikayetimi yazdım birde ordan haber bekliyeyim diyorum.Peugeotlar nerede üretilip satışa sunuluyor acaba?
|
|
![]() |
|
Engin bey yazık değil mi arabaya?Allaha şükür daha kaza görmedi bile.
Güvendiğim bir arabacı 1.000 TL ye yaparım dedi ama onunda garantisi yok yapsa sonra tekrar kalksa ne yapacağım :(
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yıkamacıya verdiğin zaman,ön göğüse parlaklık kazandırması için silikonlu sprey sıktırdıysan bu açılmayı hatta çatlama ve yarılmayı yapabilir.
yetkili servise gidebilirsin. hakkını arayabilirsin. ama bu uygulamayı yaptıysan eğer sonuçta alamayabilirsin
|
|
![]() |
|
Soule bi arastirma yap googleye gir aracinin durumunu yaz orn: pejo 207 goguste acilma veya torpido catlamasi gibinbak bakalim emsali varmi
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok akıllısın yaa diyenler olabilir bana da
![]() Daha önce Alkollü iken kaza yapıp ta arac ertesi gün başka yere vurup kanunlara uygun şekilde tutanagıyla beraber yaptırmıştık.
yine bitanesine park halinde vumuşlar dedik yaptırdık.
Tabiki yazık ama 2 bin tl vermekten iyidir.
Arabanın hatasını neden cebinizden çekesinizki.
Ön camım catlat 50 kuruş dan az küçük oval catlak var. deişime uygun degil diyorlar. 1.kattaki balkondan bi saksılık işi var :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Arabamı yıkamaya verdiğim oldu ama bundan dolayı mı oldu bunu bilemiyorum,sonuçda herkez arabasını yıkamacıya verebilir,üreticilerin bu durumu göze alarak üretim yapmaları doğru değil mi?
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
bendede açıklık vardı deride komple güğüsü kaplattım sıfırdan 800 lira civarı tuttu geçmiş olsun
|
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
googlede aradım ama çıkmadı,gerçekten çok garip :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |