![]() |
|
2003 model 307imi sattim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 Saat 12:51 |
||
Merhaba arkadaslar uzun suredir gorusemiyorduk.15 gun once artik benzin fiyatlarina dayanamayarak cok sevdigim 2003 model 307 ot vitesli aracimi 2008 model dizel ot vitesli reno megane ile takas ettim.eger dizel oto vites 308 alabilseydim daha mutlu olacaktim.lpg yerine dizele gecmek bana daha mantikli geldi.
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hayırlı olsun abıcım
![]() ![]() ![]() Ne oldu senın tasınma ısı ?? Mekan neresı ??? Düzenleyen CeCoLi - 03 Ekim 2011 Saat 12:54 |
|||
![]() |
|||
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Siz Dizel otomatik vitesli bir arac alacak olsaydiniz ne alirdiniz
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
||
Cecoli hocam oncelikle merhaba sizleri cok ozledim.evet tasindim.artik kocaeli daricadayim
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
||
Evet megane sedan.esim pek begenmedi peugeot tan sonra.aslinda arac yeni gibi ama 307 yi cok seviyordu.yakit konusunda yariya dustu verdigim para.lpgyide biliyosun bana cok uzak bir konu.
|
|||
![]() |
|||
||
Hayırlısı olsun... Uygun bır zamanda goruselım ınsallah
![]() Senı Balıkesır duzlugunde yakalayamadım artık kısmet Izmıt Otoyolunda olur herhalde
![]() |
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
||
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
||
hayırlı olsun
|
|||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
||
Tesekkurler arkadaslar.cecoli hocam insallah birgun gorusuruz
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
308 auto6r,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
abi aranızda nasıl bir muhabbet oldu bilmiyorum ama darıca yakın otoyol ile alakası yok (:
bayramoğlu'nda kuş cennetinin orada.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
Dogru soyluyorsun yaa bıze daha yakın orası
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |