![]() |
|
307 1.4 hdi turbo timer ve blow off |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
cmm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 19:42 |
|
arkadaşlar,
307 1.4 hdi aracıma turbo timer ve blow off almak ve taktırmak istiyorum bu motor tipine uygunmudur ve aşağı yukarı maliyeti ne kadardır? şimdiden teşekkürler. |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Timer taktırırsında Blow off pek sanmıyorum, çünkü Blow off sadece Turbolu araçlara uygulanıyor. Elektronik Blow off taktırabilirsin fiyatı 100-150 TL. Turbo Timer'ın fiyatıda aynı şekilde 100-200 arası bulabilirsin.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
arkadasin aracida turbolu blow off uygulaniyor ama yag atiyor diye duymustum ne derecede dogrudur bilmiyorum ve dizellerde blow off a gerek yok bi faydasi olmuyor |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
cmm ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
|
bende duymustum ikisinin maliyeti 300 tl civarında olabiliyor diye ama geçen bi tunning merkezinde 1100tl ye olur dediler sadece güldüm geçtim.
performans olarak fazla birşey katmasını beklemiyorum sadece ses için düşünüyorum. Düzenleyen cmm - 02 Ekim 2011 Saat 20:10 |
||
![]() |
||
|
bende duymustum ikisinin maliyeti 300 tl civarında olabiliyor diye ama geçen bi tunning merkezinde 1100tl ye olur dediler sadece güldüm geçtim. performans olarak fazla birşey katmasını beklemiyorum sadece ses için düşünüyorum. |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bahsettiğin Araca Blow Off Uygulanıyor...
Oldukça Tatminkar Bir Ses Alıyorsun... İş Performansa Gelecekse Bir Faydası Olacağını Sanmıyorum... Bizim Forumda Blutazz Mesut Kardeşiminde Aracında Blow Var. Ses Sağlam... Yağ Atma Sıkıntısı Yok O Yönden Rahat Olabilirsin... Maliyeti Genel Toplam 35O Lira Cviarı Bişey... |
||
![]() |
||
|
![]() eyw dostum çok yardımcı oldun son bir iki bişey daha soruyrm sana marka olarak ne önerirsin. |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Sizin HDi aracınız turbo dizelmi ? Turbo dizel ayrı Turbolu araç ayrı, ben o yüzden olmaz dedim. Zaten performansa etki etmez elektronik blow off takacaksınız, seside güzel çıkar tatmin eder yani, turbo timer faydalı olabilir araç turbo dizelse, turbonuzun zarar görmesini engellersiniz.
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
evet 307'm 1.4 litre 75 HP'lik turbo dizel motor |
||
![]() |
||
|
Marka İçin Öneride Bulunamayacağım Onun İçin Mesut Kardeşime Ulaşmanı Tavsiye Ediyorum...
|
||
![]() |
||
|
![]() Gözünden Kaçmış Sanıyorum... ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Evet görmedim kusura bakmayın arkadaşlar
![]() |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
İki parçada bu araca uygulanabilir,sadece turbo timerde şöyle bir durum var bazı araçlarda özellikle can-bus sistemli araçlarda timer devreye girdiği zamanlarda motor stop edene kadar kapıları kilitliyemiyorsun, ben de 308 için araştırdığı da bu bilgiyi edindim.ha bununda bir çözümü var araca ikinci bir merkezi kilit beyini takmak,farklı bir kumanda ve farklı bir mekanizma olacağın dan bu durumda bu şekilde çözülebiliyor.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
|
BlueTaZz daki blow off sesi gerçekten çok hoş ve tatmin edici. Elektroniklerden bu kadar hoş bir ses alınabilecegini sanmıyorum. hem alınsa bile bana cok yapmacık geliyor. Marka olarak Mesut'la bu konuyu görüştük onda HKS var ve tavsiye ediyor. Ayrıca en önemli kısım işçilik. Takacak olan ustayı iyi seçmek gerekiyor.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
abi turbo timer hariç olması lazım ona göre bilgi ver çünkü arkadaş turbo timer de araştırdığı için yanlış anlaşılmasın.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
bu turbo timer ne işe yarıyor aceba blow of bende taktırmayı dusunuyorum aslında =)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Turbo timer; turbolu araçlarda kullanımdan sonra aracı direk stop etmek turboya zarar vereceğinden aracın rolantide ne kadar çalışacağını hesaplıyor sende o süre bitene kadar stop etmeyip turbona zarar vermemiş oluyosun :))) Düzenleyen I Love My Pug - 10 Ekim 2011 Saat 22:41 |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
206 1.4 HDI 50 kw (70) beygir uyumlumudur aceba ve blow of nasıl olur aceba ?
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Valla kardeşim ben sadece turbolu araçlara olur diye biliyorum blow off'u ama arkadaşların dediğine göre hdilere uyumluymuş sen bi araştır bu konuyu eğer taktırmak istiyorsan :))
Düzenleyen I Love My Pug - 10 Ekim 2011 Saat 23:00 |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |