![]() |
|
13 Maddede Yakıt Ekonomisi Nasıl Sağlanır. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 15:47 |
|
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 02 Ekim 2011 Saat 20:54 |
||
![]() |
||
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yoğun trafikten kaçınalım mı albayım trafiğin olamadığı yer kaldımı merak ediyorum :D
|
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
![]() |
||
|
Geçen hafta salı sabahı Gebze'den Kozyatağına 25 dakikada geldim 80 90'la. Trafik bir kilitlendi oradan okula(Göztepe) 40 dk dur kalk yaptım. Meğer kaza varmış. Dedim gitti yakıt...Neyse ki yüzümü kara çıkarmadı araba.
|
||
![]() |
||
|
Ben Artık Hafta İçi Hiç Bir Şekilde Araç Kullanmamaya Başladım Biniyorum Otobüse Heryere Zamanında Varıyorum.. ![]() |
||
![]() |
||
Muhammet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1991 Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
|
cumartesi günleride aşırı trafik oluyor buda bir garip aksaraydan bahçeşehire 1 saat 20 dakikada geldim bir pazar günleri boş oluyor yollar o kadar
![]() |
||
307cc 2.0 otomatik 34 ARM 55
2008 BMW 320d |
||
![]() |
||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
|
istanbulda oturuyosan metrobüste trafik, tranvayda trafik, otobuste trafik, aracınla bir yere gitsen trafik anlıycağınız ne yaparsan yap trafik var artık kaçışımız yok zevk almaya bakalım.
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
yararlı bir bilgi özelliklede benim gibi 4320 tl verenler için
paylaşım için teşekkürler |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
doğru söze ne denir
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
trafikten kaçınalım ara sokaklardan gidelim |
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
vallaha burda ara sokaklardada trafik var :)
|
||
![]() |
||
|
doğru orası istanbul gözünü sevdiğimin eskişehir'i :))
|
||
![]() |
||
Erman41 ![]() 1. Vites ![]() 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
|
tesekkurler
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |