![]() |
|
Direksiyon kutusu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aksungur19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aksungur19
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ekim 2011 Saat 12:51 |
İyi günler. 106 xr aracımın direksiyon kutusunda takırtı vardı söktürüp tamir ettirdim. Bu işlemi yaparken de 3,5 cm yay alıp önleri indirdim. Aracı çıkardığımda o takırtı yine devam etti. Ustam çok alçaldı ondan yapıyor diyor. Doğru mudur? indirince direksiyon kutusuna ses yaptırır mı?
|
|
106 xr 1998 1.4 (72kw)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ön takımlar arızalı olabilirmi ki? arkadaşları bi bekliyelim bakalım nasıl tahminler gelicek
|
|
![]() |
|
aksungur19 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aksungur19
![]() ![]() ![]() ![]() |
Rot balansa girdim alt takım listesi aldım. sadece akslarda boşluk var dedi ancak bu sesi o değil direksiyon kutusu yapar diyor. Bir de bu bilyalı aks başlarını dolduruyorlar mı?
|
|
106 xr 1998 1.4 (72kw)
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
sadece onunlada bitmez gibi dostum çukura kasise girince o yaylar ses yapar umarım yaylarına hortum geçirmişsindir ben dün bakımda iken hortum geçirdim yaylardan gelen vuruntu sesi kesildi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aksungur19
Yaylarımda vuruntu hiç yok kardeş. Aracım çok güzel pustu. Bakalım ustaya bıraktım. Birkaç gün palio işkencesi çekeceğim. Sorun çözülür umarım...
|
|
106 xr 1998 1.4 (72kw)
|
|
![]() |
|
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
bende 106 xr sahibiyim aynı sesler bendede var
ve sorunun amartisörlerden oldugunu söylediler daha yaptırmadım ama bakalım senin araca ne dicekler ona göre başka yerlerede göstericem aracı |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
ses Direksiyon kutusundan geliyorsa tıkırtı burcu var onu değiştir bi dene kesilecekmi maliyetli bir şey değil
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
mesutsen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Arkadaşlar merhaba,
Bende de 94 model 306 XR var. Bu tıkırtı burcu benim aracımda da varmı? direksiyon kutusunu tamir ettir diyor usta ama ses kesilmeye bilirmiş, maliyetsiz birşey olduğunu bildirmişsin. Bu yüzden öncelikle o parçayı değiştireyim belki bir faydasını görürüz. tam olarak o parça nerede bilginiz varmıdır.
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |