![]() |
|
Trafikte Sorumluluk Hareketi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 16:15 |
Merak edenlere kamera arkasaı görüntü |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İzleyince kızlarım aklıma geldi .Şu an Rizedeler çok özledim.
Çekimleri izleyince gururlandım bizde yapabiliyoruz diye.Genelde bu tür reklamlar ithal olurdu.Emek var emeğe sonuna kadar saygı. |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vayyyy beh
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
kesinlike gerekli fakat sizde katılır mısın her ne kadar tedbirli,saygılı,dikkatli ve kurallara itaat edersek edelim malum trafik magandası daha kaba tabirle ayılar fazlasıyla mevcut.
Dün akşam ki yaşanan olay,aile büyüklerimi karşılamak üzere otogara giderken,anayoldan tali yola bağlantılı yönden çıkan bir muhterem çarpmaya ramak kala kayarak ışıklardayken önümde duruyor,telaşla indiği aracından bana camı açtırıp söylediği laf;bu saatte ışıklarda durulur mu kardeşim ! ! ! ? ya çarpsaydım ? nasıl bir tavır sergileyeceğimi şaşırarak yola devam :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
"bu saate ışıklarda durulur mu?" oda güzel
Senin yaptığının aynısını yapardım hiç bişey demeden bırakır giderdim belanı Allahtan bul diye diycek bi söz bırakmamışki herif |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
30 sn lık vıdeo için ne emek var. Helal olsun. |
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
valla harika
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |