![]() |
|
Hararet ve Sis Lambası sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 12:26 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar , ilk konumu açıyorum ayrıca öncesindede bu konu varmı diye araştırma yaptım sorun yok :)
Soru 1 : 99 Model 206 xs 110 bg aracımın park halinde iken direksiyonu sağa yada sola çevirdiğimde devir saati biraz yükseliyo ve motor kendi kendine ufak ufak gaz veriyo Soru 2 : Hareret 95 ' e çıkıyo tekrar 90 ' a iniyo bu normal mi normla hararet göstergesi hep 90' da mı durur fanı 90 ' da açtırıp hep sıcaklığı hep 80' lerde olmasını sağlayabiliyormuyuz ? Soru 3 : Birde gti tambon takılı araçta doğal olrak sis farı sonradan takılmış diyolar ama far yanmakla bereber bir müdet sonra kendi kendine sönüyor. 3 defa far taktım 3 ' ü de ya yandı yada bi şekilde bozuldu. Hep tek sis ile gidiyorum. bu konular hakkında bilgisi olan tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. |
|
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1- direksiyonu çevirirken pompa zorlandığı için otomatikman elektrik akımı düşer ve motor şarj dinamosunu hızlandırıp daha çok elektrik üretmek için biraz gaz verir otomatikman devirde yükselir.
2- hataretin 90 ile 100 arası gezmesi normal. genelde 90 da durur ama yol durumuna göre zorlandığında 100 çıkabilir. sakinken 90 dır altına inmez. inerse sorun vardır (:
3- 3 defa farmı taktınız ampul mü? bağlantılarınızı konrtol ettirin bir kısa devre olabilir yada sigortanın akımı yüksek olabilir.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
direksiyonu cevırınce devrın yukselmesı normal korkacak bır sey yok bende de aynısı oluyordu eskı xs aracımda.
hararet cıkması da normal termostatla alakalı bır sey bazıları 92 derecede fan actırıyor ondan yapar korkulacak bır sey yok bendede oyle olmustu pc bagladık baktık 92 derecede fan acıyor servıstende termostat la alakalı dedıler.. sislerin hakkında bılgım yok basıma gelmedı ama sase yapıyor olabılır bır baktır.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 araçlar 90 derecenın altında tutmak ıcın fan müşürünü değiştirip 80derecelık müşür takman gerekir ama normaldır 90 derecede durması 100e kadar cıktıgıda gorulur hep
3 sis farlarına role takılı değilse role taktır akıım az geldiği içinde patlama yapabılır veya şase yapıyor olabılır ama tahmını role yokdur
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |