![]() |
|
407 ye chip yaptım en sonunda!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ekim 2011 Saat 00:39 |
|
3 GÜN ÖNCE CHİPİ TAKTIRDIM EN SONUNDA ARABAM UÇUYO ARLKADAŞLAR. HERKESE TAVSİYE EDERİM. DİZEL ARABASI OLUPTA TAKTIRMAYAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM MUTLAKA BİR CHİP BOX TAKTIRIN ARACINIZA ARACINIZ ASLAN KESİLİYO BEN ÇOK MEMNUN KALDIM. SİTEDE 407 Sİ OLAN DİĞER ÜYEMİZ DE MUTLAKA BENLE AYNI ŞEYLERİ PAYLAŞIR. BEN ŞUAN ARABAMIN GAZINA BASARKEN VE SOLLAMA YAPARKEN ÇOK RAHATIM. AYRICA KLİMA AÇIKKEN 5. VİTESTE BİLE ARACIN GAZ PEDALINA DOKUNUNCA ARABADA HİSSEDİLİR DERECEDE PERFORMANS ALIYORUM. HERKESE TAVSİYE EDERİM
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 01 Ekim 2011 Saat 00:54 |
||
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yakıtda fark ne düzeyde ?
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Memnun kaldıysanız ne mutlu size en önemlisi bu
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
xenin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
|
yakıtı bende merak ettim açıkçası ne kadar artış oldu ?
|
||
www.melihdelal.com
|
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hayırlım olsun kazasız belasız.Eger aracı zorlamazsa yakıtı artmaz ama gaza gelip dip gaz yaparsa yüzde 20 30 artar.
|
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
|
hayırlısı olsun abi ama büyük harf kullanmasak daha hoş olur ;)
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
Öncelikle hayırlı olsun,ama aracınızı artık daha dikkatli kullanmanız gerektiğini de hatırlatmak isterim chip yapılan araçlarda en çok görülen arızanın turbo arızaları olduğunu,araçlarımızın performanstan çok ekonomik kullanıma dönük olarak üretildiğini de aklımızda çıkarmamalıyız,sakin kullanımlarda yakıt tasarrufu olarak size olumlu yönde katkısı olacaktır.artık gaza basmak daha eğlencelidir ama zorda kalmadıkça çok basmamak en güzeli :) tekrar hayırlı olsun.
|
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
|
hayırlı olsun. Ne kadara mal oldu bu chipbox ve ne yaptılar ilave bir chip mi yoksa aracın mevcut yazılımını güncelleyip modladılarmı? Biraz açıklama yapabilecekmisin. Asıl sorum girmeden önce aracın beygirini ölçüp chip taktırdıktan sonra tekrar güç ölçümü yaptılarmı orjinali ile arada ne kadar fark ediyor. Çok soru sordum dimi affına sığınıyorum. :)
|
||
407 Executive Black CD 2007
|
||
![]() |
||
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
|
Mimitt kardeşimm bileğin nasıl oldu ya? |
||
|
||
![]() |
||
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
|
saol dostum bilek şimdilik iyi arada bir hatırlatıyor kendini,hatırlattığı zamanlarda da bileklik + krem + ağrı kesici ile idare ediyoruz,geçince tekrar kendini hatırlatana kadar sorun yok :) 110 luk araçlar 136 140 hp arası çıkıyor genelde :)
Düzenleyen mimitt - 01 Ekim 2011 Saat 23:41 |
||
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
||
![]() |
||
|
arkadaşlar yakıta ayar yapıyolar normalden daha aza bile düşüyor yakıt tüketimi ama bununla birlikte arabanın motor ömrüde daralıyor. yinede taktıran arkadaşıma sorunsuz ve iyi günlerde kullanmasını diliyorum
saygılar |
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Hayırlı olsun toplam maliyet ve yakıt konusundaki değişimi paylaşırsan seviniriz
|
||
![]() |
||
|
saol dostum bilek şimdilik iyi arada bir hatırlatıyor kendini,hatırlattığı zamanlarda da bileklik + krem + ağrı kesici ile idare ediyoruz,geçince tekrar kendini hatırlatana kadar sorun yok :) 110 luk araçlar 136 140 hp arası çıkıyor genelde :)
Doğrdur fark edilebilir bir fark var o halde maliyette uyugunsa yapsak mı acaba yakıttan epey tasarruf sağlaya bilrim şehir içerisinde yüksek devire gerek kalmayacak muhtemelen malum ankara rapma düz yolu yok :) |
||
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
güle güle kullan bende 206 ımda 9 aydır kullanıyorum motor ısınmadan pek yüklenmeni ve düşük devirlerde birden gaza abanmanı tavsiye etmiyorum.Doğru kullanımda birşey çıkacağını sanmıyorum bende söylediğim şekilde kullanıyorum. hayırlı olsun
|
||
![]() |
||
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
Chip box speedbuster markasi 280 liraya aldim.taktirmasinida kocasinan sanayide yaptirdim 30liraya toplamda 310 liraya mal oldu.yorumlara katiliyorum cok zorlama konusunda bende bilincli davraniyorum zaten turbo surekli devrede oldugunu bende hissettim.surekli gaza basinca araba ivme kazaniyor.yakit konusunda normal kullaniminda degisme olmadi ama ilk taktirdigimda biraz artti gaza gelip bastim cunku :) ama simdi gerektigi zaman sollarken ve hiz istedigim zaman basinca cok degismiyo yakiti.ilk taktirdigimda cevreyoluna ciktim cok farketti herkese tavsiye ederim maliyeti dusuk bisey bence.chipbox yaptirdim biri sormus yazilim mi diye yazilim degil kutu seklindeki chip yaptirdim tak cikat yani
|
||
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
|
|
||
|
||
![]() |
||
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
Hayırlı olsun :)
|
||
![]() |
||
|
Ben sormuştum yazılım mı diye :) Hocam fiyat çok makul da arabanın önceki ve sonraki gücleri arasında ne kadar fark oldu onu bilebiliyormusun peki. |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |