![]() |
|
307ler Hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 22:01 |
|
Merhaba arkadaşlar internetten araştırdım biraz fakat tam bilgi edinemedim, 307 lerin tipi çok hoşuma gidiyo içi falanda güzel, acaba GTI tarzı yada ona eşdeğer performanslı bi modeli varmıdır ? Ben 2,0 Sport modelini öğrendim sadece, bundan başka tek kapı ve performans motorlusu varmıdır arkadaşlar ?
Hepinize iyi akşamlar :)
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayır malesef bende yok diye biliyorum... bildiğimde sadece xsı 2.0 sport modeli... |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Teşekkür ederim, BBS nin CSL modeli çok yakışıyo arabaya bayıldım. Arabamı değiştirirsem 307 Sport alıcam inşallah :) Kaç beygir bilginiz varmı ? |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
307 xsi'lar 136 hp yurt dışındaki feline modelleri ise ; 2.0 hdi 136 hp 2.0 benzinli 180 hp |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Benzinli iyiymiş, 136 hp mantıksız bence. Feline Türkiyede yokmu ?
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
||
![]() |
||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
1 adet istanbulda görmüştüm. yeni kasa ve tek kaplılı feline modeliydi. |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
özel getirtmişler demekki.
yurt dışındakilerde ozaman 2.0 RC motoru var öyleyse,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
evet metin, 206rc deki motor 3 ve 5 kapılı 307 lerde var. Türkiyede 307 CC 2.0 180 de var. örnek; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-disi-babylone-kirmizi-ici-kirmizi-siyah-deri-turkiye-de-tek-48676380/detay/? |
||
![]() |
||
|
ben aracımdan çok memnunum gerçekten xsi tavsiye ederim , ama ergin abininkini tek geçerim
![]() |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
maşallah,
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
harika bir araçmış ama memura çok gelir:)
|
||
![]() |
||
|
abi maşallah derken ergin abinin araba için dedin dime
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |