![]() |
|
407 için lastik tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
naill ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 22:00 |
Arkadaşlar kış geldiğinden dolayı öndeki iki lastiği değiştirmeyi düşünüyorum . Üzerinde bridgestone turanza var,bu lastikler hakikaten güzel yol tutuşu ve özellikle ani fren durumlarında ama başka lastik tecrübe edip memnun kalan varsa bilmek isterim.
Bu arada bu model lastiğin aynısı , tanesi 280 tl gibi bir fiyat söyledi lastikçi arkadaş. Birde kumho mu ne varmış bayağı met etti ama ben biraz soğuk kaldım, onada 160 tl dedi. Fikirlerinizi bekliyorum . teşekkür ederim. lastik ölçülerim 205/60/16
Düzenleyen naill - 30 Eylül 2011 Saat 22:00 |
|
![]() |
|
avcifurkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı avcifurkan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bende aracımı yeni aldım benim ölçüler 215/55/17 ama çok araştırdım, Pirelli P7 Cinturato da karar kıldım. ADAC testlerinde 225/45/17 de birinci olmuş bir lastik. Ben öncelikle kış lastiği alıp daha sonra yaz lastiği alacağım.
Kumho'nun kışlık KW17 sini daha önce 3 kış kullanmış ve memnun kalmıştım. Ama yazlıklarını bilmiyorum. Bir de size tavsiyem lastikleri maddi imkanınız varsa dördünü birden değişin. |
|
2007 407 2.0 HDI Executive OV
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar lastik tavsiye konuları zaten forumumuzda istemediğiniz kadar var, konu açmadan önce aynı konu olup olmadığını araştırınız. diğer konulardaki yorumları okuyup eğer istediğiniz bilgi yoksa altından devam ediniz,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
+1 kış başladı artık hergün yeni bi konu açılıyor.
|
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |