![]() |
|
kadranda sorun ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 21:46 |
Arkadaşlar km kalkmıo ve sayaç saymıo sorun sensörde deil km dişlisinde çıktı şanzuman sökülecek dişli deişecek ama bu dişli çorumda yok bu dişli nedir fiyatı nedir bileniniz varmı ?
|
|
![]() |
|
Gökhan_S ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2011 Konum: AĞRI Durum: Aktif Değil Mesajlar: 191 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede aynı sorun var km.göstergesi çalışmıyo ibre oynamıyo yerinden,sana tavsiyem işin ustasına götür göster sorunun kaynagını bulsun,her elektronikçi bilemiyo .
|
|
Peugeot 206 Xr Presence<< gerekirse peugeotumu balkona koyarım okadar seviyorum arkadaş ...
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
aracınızın modeli nedir ? statik problemle km teli ile ilgili sorun olabilir elektronik olarak ise ya sayaç algılayıcısında hata var ya da km teli ile ilgili ilerleme yapmadıgından durmaktadır,şu an ki km nizi not alıp eğer ki telden ise,gittiği kadar otomatik ilerler.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
zavur ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aracım 306 sönsörde sorun olmadını km dişlisinin deişmesi gerektini söyledi 2 elektiriçide işin kötüsü şanzuman sökülmeden olmuyor diolar
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
arkadaşlar benim araçta da öyle bir sorun var yanlız benım kadran 30 40 kadar kalkıyor km saatide yanlışta olsa 10 km ye 1 km atıyor
![]() |
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallahi bizim akrabada ford (dolmus) vardı Ibre sureklı 60 km duruyordu tıtreyerek.sızle beraber 3.kez rastladım bu olaya.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
o şekilde değil fakat şanzuman üstünden bir yeri vardır muhakkak bilgilendirme tahminimce yanlış.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
pilastik bir dişli ve pinyondan oluşur tertibat, pilastik olduğu için zamanla aşınıyor çok para değildir ama ayna mahrutiye bağlı olduğu için şanzıman tamamen sökülecek. buda nerden baksan 300 lira felan tutar.
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok kötü bi durum ya, geçmiş olsun arkadaşlar.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
burdaki ustam 120 liraya bağladım hatta ecik daha zorlayıp 100 liraya şanzuman indirecek
![]() |
|
![]() |
|
çorumda pejonun kendi servisi 250 tl fiat verdi şanzuman indirmeye
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
valla benım tamirci kadran ve km saatinde sorun olduğunu soyledi onu burda yapan sadece bir yer varmış dahada uğrayamadım en fazla 150 tl masraf olur dedi artık bilmiyorum şanzımandan mı yoksa saatinden halatından mı
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
ben inceledim bi sensör var km sensörü 306 için parça fiatı 45 lira fiatı o sensür ise samzumandan hareket alıo hareketi aldı parça ise km dişlisi denen parça eğer sorun sensördeyse fazla işçilik olacak bişe yok 10 liraya biter basit ama km dişlisi oldumu iş karışıo
![]() |
|
![]() |
|
halat yok satem bizim araclarda benim bildim sensör var
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
aracını imza kısmında belirtsene profil bilgilerinide eksiksiz doldur hayalet gibi dolaşma
![]() |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |