![]() |
|
206 sedan için spoiler ve stop tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 Saat 13:22 |
arkadaşlar 206 sedan için arka spoiler varmı bide hatchback lerin stopları sedanlarada oluyormu yoksa farklımı
|
|
2008 PEUGEOT 206 SEDAN EXECUTIVE
|
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gecen 1 tane gördüm çok şık olmuştu yolda ras geldi ledli ;)
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
azakoglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Şubat - 1972 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
yani diğerlerinin stopları sedan ada oluyor öylemi ? ebatları aynı yani ?
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Stopları goruntude aynı gıbı ama farklılık varmı bır bakıp ıncelemek lazım. Sokupte ledlı olanı denenebılır. Cok bır kayıp olmaz yanı
![]() |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
cem abi bizim neden yok ledli falan :( yoksa biz harranlımıyız :(
|
|
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Harranlı olma ıhtımalımız var
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aynen :( ama bulacam saglam 1 stop el yapımı yapcak gerekirse .
|
|
|
![]() |
|
Sen bence stoptan evvel farları degıstır. Cok daha dıkkat cekıcı, cok daha yakısan ve gercekten cok daha faydalı uygulama.
Angel alıpta uzerıne kalıtelı bır 4350K veya 6000K xenon kıt ıle desteklersen cok daha kalıtelı bır aydınlatma sıstemın olur...
|
|
![]() |
|
cem abi tamam onuda yapcaz ama evvelinde biraz para şekli yapmam lazım :)
|
|
|
![]() |
|
valla benim şu an sıralamamda farlar ve stoplar sonrada deri döşeme var , nasıl olsa orjinal navigasyon ve multimedya sistemi taktırdım :)))
|
|
|
|
![]() |
|
Albay'ın stoplar çok fena. Onları çok beğeniyorum ben.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |