![]() |
|
1o6-Quiksilver F1 Çakar Lamba |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2011 Saat 21:25 |
||
Arkadaşlar 5 6 ay önce kendim alıp montajını yaptığım F1 çakar lambayı sizlerede göstermek istedim Emre(brutal) abiye bu uygulamadan yapıcaz isteyen olursa yardımcı olabilirim....5mp tel ile çektim görüntü ancak bu kadar kaliteli....
Düzenleyen Quik_1o6 - 29 Eylül 2011 Saat 21:26 |
|||
![]() |
|||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yapıcaz Kardesım En Kısa Zamanda Oncelıkle Pazar Bulusalım da Baslayalım Bu ıse :)
|
|||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
Ben istiyorum hem küçükyalıdayım aynı semtteyiz
![]() |
|||
![]() |
|||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hayırlı olsun cok hos olmus =)
|
|||
![]() |
|||
||
Güzel bir çalışma olmuş. Stoplara bağlı değil mi ?
|
|||
![]() |
|||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
alican körfezin nersinden bende sakarya sapanca bulusuruz =)
|
|||
![]() |
|||
||
Körfez İlçe Yarımca'dayım. Ama şu sıra daha çok İstanbul'dayım ben de
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler ederim arkadaşlar....Yok stoplara bağlı degil tamamen bagımsız sigortanın orada beyni var parkları açtıgım zaman elektrik geliyor istedigim gibi çalıştırıyorum.. ;) |
|||
![]() |
|||
brutal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 435 |
||
Orhanım yarın enıstendeyım ugra mutlaka ;)
|
|||
106 Xr 1.4 5K
106 Qs 1.4 3K 307 Xs 1.6 5K Alfa Romeo 147 1.6 Dist Alfa Romeo 156 1.6 T.S Vw Golf TSI 1.4 Pulse |
|||
![]() |
|||
||
İnşallah bizim işler yogun olmazsa mutlaka gelicem... ;) |
|||
![]() |
|||
||
Tamam kardeşim hallederiz ;) |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
||
Sorun Degil ya 2 ay icinde elbet bulusuruz bi ara =)) Müsait Oldugun zaman bildirmen yeter =) Gelirsin yada gelirim Restaurantımda bi yemek ısmarlıyım sana =)
|
|||
![]() |
|||
||
Ohhh ne güzel afiyet olsun... :) bizi çagırmayın :P
|
|||
![]() |
|||
||
hocam bunu elektronik devresini yayınlarmısın? |
|||
![]() |
|||
||
Elektronik devresi kapalı kutu içinde 3 fonksiyonlu beyin var..Uygun bi zamanda söküp yayınlarım ;)
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
güzel olmuş ama sanki o lamba biraz küçük kalmış ? yoksa karanlıkdan dolayımı öyle gözüküyo
|
|||
![]() |
|||
||
Teşekkürler....aslında büyük alıcaktımda çok göze batmasın bide araba küçük olunca sırıtmasın diye küçük aldım....
Ledleri şöyle tarif edim üstten alta 3 sıra led var..Sağdan solada 8 sıra led var.... ;)
![]() Düzenleyen Quik_1o6 - 30 Eylül 2011 Saat 10:31 |
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
||
sanki plaka boyunca arka ızagara üsten aşagı 3 sıra dizseymişin daha bi hoş olurmuş gibime geliyo
ayrıca kullandıgın devre hakkında biraz daha bilgi verirmisin zaman ayarı gibi özellikleri varmı (3 saniyede bir 5 saniyede bir gibi) kaç kere yanacak gibi Düzenleyen 34sea45 - 30 Eylül 2011 Saat 11:38 |
|||
![]() |
|||
||
Ürünü hepsburadan.com'dan aldım devre hakkında bilgim yok ama beyini açmaya zamanım olursa paylaşırım sizlerle...
Zaman aralıgı ise 3 kere flaşlayıp duruyo hemen tekrar 3 kere flaşlama yapıo sürekli aynı durum ;) Düzenleyen Quik_1o6 - 30 Eylül 2011 Saat 11:56 |
|||
![]() |
|||
||
ben devreyi kendim yaptırıcam tanıdık bi arkadaşa 5 kere yanacak 5 saniye durup tekrar 5 kere yamacak f1 değilde ferrari çakarı gibi
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |