![]() |
|
15.000km bakımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2011 Saat 15:18 |
Arkadaşlar merhaba,
Bildiğiniz üzere ankarada ikamet ediyorum. aracım şuan 15300KM oldu. Bakımı geldi geçiyor. Bugün yarın yaptırmam lazım.Aracı abc den aldım. rutin bakım için 320 tl dediler. Fatih oto 230tl dedi. Dİğerlerine sormadım.Normalde araç için parada kaçınmam ama bu aralar okul açıldığı için ekonomi iyi değil. Araç yeni olduğu içinde serviste yaptırmam lazım. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Değişen parçalar rutin, Yağ, yağ filtresi, Hava filtresi, Polen filtresi, bir kaç basit conta fln. Fatih oto Total 5-40 ABC castrol magnetech 10-40 yağ kullanıyor. |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Ali, Ben özel serviste 170 TL ye yaptırmıştım galiba TOTAL 5W-40 yağ ile olan bakımı. 230 TL istiyorlarsa demek ki 50 TL fazladan para alıyorlar. Biraz uğraşsan belki Fatih Peugeot'a fiyatı biraz daha kırdırısın.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhaba abi,
Abc ile fatih arasında yağ farkı var ama ona göre fiyat farkı çok uçuk.Yarın sabahtan babam fatihe gidecek. |
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
fatihte yaptırabilirsin ali bakımı sonuçta orası da yetkili servis ama gitmeden bir konuş,yağı dışardan götürmene izin verirlerse mobil koy. mobil 1 esp formula 5/30 kullan.memnun kalırsın,ben ilk bakımda mobil koydurdum bakıma 3000 km kaldı gram eksiltme yok.mobilde senin aracın için bu yağı öneriyor zaten.
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Parçalar 85-90 tl arası tutar , işçilikte burada 30 en fazla 40 tl toplam 130 civarı masrafın olur
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |