![]() |
|
Siteye resim ekleme için bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2011 Saat 01:03 |
Arkadaşlarım geçen gün cecoli. (Cem abi) bir yazışmada bir tane site adresi vermişti resim eklemek için bende linki aldım baktım cidden on numara bir site şuanki resimlerimide ordan yüklüyorum sizlerede tavsiye ediyorum cidden çok profesyonel bi site ki iphone uygulaması bile var indirip kurduğunuzda telefonunuzdan ekleyip pcden siteye koyabiliyosunuz. Bu bilgiyi sizlerle baylaşmak istedim resim ekleme sorunu yaşıyan arkadaşlar rahatlıkla kullanabilir. Sitemizin adı photobucket.com dur.
Düzenleyen hakann83 - 29 Eylül 2011 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvallah abıcım tesekkur ederım. Bende o sıteyı Alıcılık kardesımden ogrendım hakkını yemeyelım. Sıteyı o bana tavsıye etmıstı... Dılıne saglık. Angara ya selam |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Evet Bende Kullanıyorum Bu Siteyi Üyelik Sistemli Kullanırsanız... Yüklemiş Olduğunuz Resimleri Hep Bir Arada Tutabilirsiniz...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen bende kullanıyorum çok süper bir site, resimlerin boyutlarını falan kolayca değiştirebiliyosunuz.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
Emperor905 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Trakya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emperor905
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hımm bi bakmak lazım,teşekkürler..
|
|
![]() |
|
juneeci ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() Düzenleyen juneeci - 30 Eylül 2011 Saat 05:57 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |