![]() |
|
Kaset Adaptörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 22:45 |
|
o zaman teyipten yada oynatıcıdan )mp3 çalar veye telefon) ondan bir ayarlama yapmak lazım...
|
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A-B yüzü farketmiyor o zaten tek tarafta çalıyor çalmayan tarafı seçseniz bile otomatikmen kendi çevirecektir. |
||
![]() |
||
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Arkadaşlar çalıştıramıycak bişiy yok keseti teyibe takıyosunuz kablosunu müzik çaların kulaklık çıkışına takıyosunuz oldu bitti, mp3 playerin sesini sonuna kadar açmayın güzel ses alamazsınız
|
||
![]() |
||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ya arkadaşlar hiç kullanmadım ama direk takıyorsun ve çalışıyo... bunun öyle kurulumu falan yok ki...???
bu arada istanbulda olup ihtiyacı olan varsa bana dönsün. laptop alırken yanında hediye vermişlerdi. benim araçta da cd çalar olduğundan hiç açmadım bile paketinden. öyle duruyo 2 yıldır...
|
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
valla tek bildiğim kaseti takıp soketide mp3 player yada neyse ona bağlamak teyp ayarlarını kontrol derim, mesela a yüzü b yüzü çevirmek için olan tuşa bir bas belki ordan olabilir..
|
||
![]() |
||
yegane ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
Parası önemli değil de nasıl çalıştığını biliyomusun.
|
||
![]() |
||
|
o zaman benimki hiç çalışmaz 3.5 tl lik bişey...
|
||
![]() |
||
yegane ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1977 Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
|
Gold'dan aldım bende 10,00 tl. beklemeye değmez bence ama çalıştıramadım işte.
|
||
![]() |
||
|
benimkinide hala bekliyorum internetten aldım 3 gündür tedarik sürecinde ...
|
||
![]() |
||
|
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün kaset adaptörü aldım ve mp3 playerı bağladım sesi dışarıya veremedim. Yardımcı olurmusunuz. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |