|   | 
 | 
| 2. el araç almayı düşünüyorum | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| baysec81   1. Vites     17 - Eylül - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: 2. el araç almayı düşünüyorum Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 19:54 | 
| 
   selam  arkadaşlar .. ben  eşime 2. el  otomatik 1999 veya 1998  model  106 almak istiyorum .. ama peugeot 106  hakkında  hiç bir bilgim yok ..  xs - xt - xr - bunların ne anlama geldiğini  ve peugeot 106  özelliklerini  bana anlatabilirseniz  sevinirim .  lpg  takılan araçla  takılmayan araç arasındaki  yakıt tüketimine  değinirseniz   ... teşekkürler ....   | |
|  | |
| Engin Tepe   1. Vites     Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Engin Tepe Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 20:00 | 
| 
 Temiz 106 bulmak zor olabilir. Ama ehliyeti yeni ise acemiligini atabilecegi küçük ve kulanışlı bir araçtır. Modeller arası bilgisi kullancı arkadaşlar verecektir. Bu arada, Üye tanıtım bölümünden kendinizi tanıtmanızı ve aracınız var ise araç bilgilerinizi girmenizi rica ederim tüm forum adına. Saygılar. Düzenleyen Engin Tepe - 28 Eylül 2011 Saat 20:01 | |
| 
     PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ | |
|  | |
| baysec81   1. Vites     17 - Eylül - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |  Mesaj Seçenekleri  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 21:11 | 
| 
   ilgin için teşekkürler .. diğer arkadaşlardan da  yardımcı olmalarını bekliyorum ..
    | |
| 
     adiğe ali bayseç opel meriva 2005 model ,1300 dizel | |
|  | |
| I Love My Pug   1. Vites     13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı I Love My Pug Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkür(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 21:33 | 
| 
   106 XR bildiğim kadarıyla 
 Klimalı, Çift Airbag , Ön Camlar Otomatik , Merkezi Kilit, 106 XT Tek Airbag, Ön Camlar Otomatik, Otomatik Vites 106 XS Tek Airbag, Abs, Manuel Sunroof, Tek Kapı  3 modelde 100 beygir civarı diye biliyorum, yanlışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltsin bi zahmet :)) | |
| 
     306 GTI - 2.0LT 200 HP  "Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Forum Atla | Forum İzinleri   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| Bizi Takip Edin    

| |||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | |||||||||||||||||||||||||||||||||