![]() |
|
full otamatik digital klima:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 18:25 |
sabah arabayı çalıştırdığında kliması otomatik çalışan var mı? :) benim ki bugun öyle yaptı iki kere sabah işe giderken arabyı çalıştırdım bi baktım klimada çalışıyor dedim allah allah yalnışlıkla ben bastım diye düşündüm öğeln okuldan çıkarken dikkat ettim tekrar çalıştırdığımda klima yine kendi kendine çalışmaya başladı, acaba bi önceki konuda şu ışık attırma kapatma konusunda çok fazla kurcaladıkda düğmeleri farklı bi fonksiyonunu daha mı buldıuk arabanın yoksa bozduk mu:)
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer klima açıkken aracını stop etmişsen bir sonraki çalıştırmada klima kendiliğinden çalıştırıyor olabilir .benim başıma çok sık gelir :))
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hımmm, bu olabilir yalnız ikinci kez çalıştırdığımda kesin eminin yani klima kapalıydı stop ederken ama gene çalıştı bence bi sıkıntı var:D
|
|
![]() |
|
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
sıkıntı yok kardeşim.klima,ayarladığın ideal sıcaklığın çok üstünde yada altında bir sıcaklık tespit ederse kendi kendine çalışıp ortamı ideal sıcaklığa getiriyor.özellikle yazın araç güneş altında kapalı kalırsa çok sık olur,normaldir bizde de durum aynı yani...
|
|
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|
![]() |
|
şimdi oldu o zaman, çünkü sabah akşam güneş altında garibim bide siyah ki :)
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siyah renk güzel olur kardeşim yaa çok severim :))
Benim klimada aynı şekilde çalıştı bir kaç kez, dijital falan değil bu arada :)) sonra bidaha olmadı nedense :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
oda çok enteresannn:) ama benimki full otamatik bugun gene calıştı sabah:)
|
|
![]() |
|
onur3434 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
Konuyu hortlatıyorum ama benimde öyle oluyor.. Yolda giderken hava çok sıcaksa otomatik çalısıyor :) camı açsamda çalışıyor içeri 43° nin üstüne çıkarsa klima devreye giriyor :)... Araç yine çok soğuksa yine devreye diriyor :)
|
|
206 Feline - 1,4 HDI 70HP
Şeytan Kırmızısı 16" Pejo GTI Jant |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |