![]() |
|
iett mağduru olduk |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2011 Saat 22:27 |
İnşallah kalmaz tekrar geçmş olsun.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Polis sağolsun sorun çıkarmadı raporu yazdı park halinde olduğu için bütün kusur otobüse çıktı.Sabah raporları aldım yarın servise gidecek.Aracın garantisi olduğu için yetkili servise gidecek onlarda uğraşmayıp kapıyı ve arka çamurluğu değişirse o kötü olacak bide serviste çok kalmaz
![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
İşinizi hallettiyseniz Kurtulmuşsunz.Geçmiş olsun,
2005 de 93 model kartal ımız vardı sagdan sagdan gidelim dedik ve demeye kalmadan arkada feryat figan koptu ve gümm.
eski körüklü otobüs ün frenleri patlamış bakmış ki eski araba bu beni durdurur mantıgı ile arkadan dalmış. Gülebiliriniz bizde o an bayaa güldük.
Zar zor haftalarca ugraşıp belediyeden hasarı karşılattık kartal arka koltuklara kadar gelmişti.
Dahada hayır gelmedi zaten 3 paraya zattık gitti.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
Platinium ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
Geçmiş olsun aynen böyle şeyler olabiliyo benimde park halindeyken kamyonet kalkarken geri kaydırıp kaputu ezmişdi işin kötü tarafı kaçmış olması :(
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Geçmiş olsun. Allah, daha büyüğünden saklasın.
|
|
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
çok geçmiş olsun ve affınıza sığınarak memlekette ayı çok normaldir diyorum.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
mehmet eren ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Eylül - 1990 Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2011 Konum: ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet eren
Geçmiş olsun.
|
|
Peugeot 2001 Model 306 Platınum
Tüplü(Atiker)1.6 Motor 90 Beygir.127.000KM 5053747493 Sıfır al omur boyu kullan. |
|
![]() |
|
Otobüs ve minibüs şoförlerinin umrunda değil ki zaten gelen mi var giden mi var yola çıkarken atlamaya bayılıyorlar.Küçük otokar minibüsleri sürenler daha fena. Geçmiş olsun :(
|
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
büyük geçmiş olsun, çok sinir bozucu bi durum... hiçbir suçun günahın yokken bi bakıyosun gözbebeğin, belki de herşeyin araban durup dururken ne hale gelmiş...?!?!?!?!
|
|
![]() |
|
Abi geçmiş olsun ya. Adamın kendi arabası değil tabi rahat rahat kullanıyor. Senin arabana verdiğin önemi bilmezlerki. Zaten hayvan gibi kullanıyorlar otobüsleri. Türkiyedeki trafik kuralları sadece tüzel kişiler için geçerli devlet memuru olup devletin aracını kullanınca rahat oluyosun. Adamlar ne radar ne kırmızı ışık dinliyorlar valla.
Büyük geçmiş olsun cana bişi olmasın . |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
geçmiş olsun
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Geçmiş olsun, bende rot balansçıda sıra beklerken vurup kaçmışlar şerefsizler, çekiçlettirdim ama tamponda hala izleri duruyo.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
taksicicocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() 15 - Ocak - 1988 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: İST, pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taksicicocuk
geçmiş olsun
|
|
2004 307 xt auto. 65000 km de orijinale
|
|
![]() |
|
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
bende de sağ kapıda var nazarlık olarak saklıyorum :D
|
|
![]() |
|
Çok geçmiş olsun abi bizim başımıza geldi eski 306 aracımız park halindeyken neredeyse perte çıkıcaktı.....
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
geçmiş olsun, sırf bu yüzden arka kapıdaki vernik atmasını yaptırmıyorum. okadar para verip yaptırcam sonra biri gelip sürtcek ne anladım bu işten (:
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Büyük Geçmiş Olsun;
Ben Senin Yerinde Olsam Davacı Olurum O Şoförden... Mazallah Sen Yanlışlıkla Onlara Dokunsan Hapis Yolu Bile Görünür... Yakın Bir Tanıdığımın Başına Geldiği İçin Çok İyi Biliyorum... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |