![]() |
|
arabam ilk çalıştırmada stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
intermetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2011 Saat 11:36 |
arkadaşlar merhabalar.
defalarca bu foruma yazarak problerime çözüm buldum. katkısı olan herkese çok teşekkür. ,
aram ile ilgili problem : daha önceleri arabamı ilk çalıştırdığımda arada bir fazla gaza yüklenmesem stop ediyordu ama bu problem sık yaşanmıyordu.fakat son 1 haftadır arabamı çalıştırdığımda stop ediyor. boşa alıp gazı köklemem gerekiyor. belli bir devir aldıktan sonra problem gidiyor. birkaç kişiye sordum rölanti ayarı olabilir dediler. çünkü çalıştırdığımda devir 10 bin in altına iniyor. siz değerli dostların başka bir önerisi varmıdır.
|
|
![]() |
|
intermetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu arada aracım 206 sedan
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şunu imzanda ayrıntılı bir şekilde yazsan motor hacmi benzin lpg dizel vs donanımı falan anladın sen onu.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
LPG kiti mevcut mu ?
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
araç 2008 model peugeot sedan 1.4 lpgli |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
buna benzer bi sorun benimde vardı rölantide ilk çalıştırmada gaz vermezsen stop ediyordu gaz kelebeği temizlenmek için açıldı içinde bi parça vardı onun bi yerinde kırılma olmuş onu değiştirdik gaz kelebeğide temizlenince sorun ortadan kalkmıştı senin sorununda buna benzer bişey olabilir.
|
|
![]() |
|
mon ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 13 Mart 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
direk lpg de çalıştırınca tekrar stop ediyor mu?
|
|
206 2001 1.4 Colorline, Atiker
İlim dahi sanma senindir, Bilim dediğin yalnız Rab içindir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
EVET. BU LPG LİLER ZATEN ÖNCE BENZİNDE ÇALIŞIP BELLİ BİR DEVİRDEN SONRA GAZA GEÇİYORMUŞ ÖYLE DUYMUŞTUM,
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
LPG mixer i veya beynindeki programlamadan dolayı aracınız o şekilde stop etmekte,yeni nesil sıralı sistem LPG'ler malesef program tutmamasından bunu gerçekleştirebiliyor..
Nacizane fikrim işinin ehli bir LPG ustası bu sorunu kontrol ederek çözer diyorum,umarım kısa sürede bu sorun kalkar,keyifli forumlar.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
sorun muhtemelen LPG ile ilgili. dedikleri gibi gaz kelebeğinde olabilir.
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
arkadaşım aynı sorun bendede vardı gaz kelebeğini temizledim yine bişey fark etmedi.sonra bi ustadan aldığım bilfgi doğrultusunda arabamı 1 hafta sadece benzinde kullandım sorun çözüldü.denemekte fayda var derim:)
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
İlk Seferde Motor Soguk Oldugundan Dolayı Stop Etmesi Normal Ama Sıcak İken Stp Ediyorsa Aracda Sıkıntı Var Demektir Aracınızda Otomatik ÇİKLE vardır O arızalanmıs Olabilir ....
|
|
![]() |
|
emrnl ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Ağustos - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 151 |
benim saorduğumda genelde pompanın basıncının düşük olması olablir dediler ki yan sanayi ise(ki 2 kez yaktığım için yan sanayi kullanıyorum)olması muhtemelmiş.ama benzinde kullanarak sorun çözülmesse değiştiririz dediler.masrafsız halletmiştim denemekte fayda var derim.
|
|
206 colorline 2001
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
enjektorlerden yapıyor temizlet yada garantideyse değiştir.
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
arkadaşlar dediğinizi yapıp lpg ustasına gideceğim sorun çözüldüğünde siz değerli dostlara bilgi veririm. ilginiz için çok teşekkür.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
güzel haberinizi bekliyoruz.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı intermetin
selam arkadaşlar ben metin. dün aracı motor ustasına götürdüm. bilgisayar bağlattım sorun olmadığını söylediler. ben farklı istasyonlardan benzin ve gaz alıyorum. bundan olabileceğini söylediler. 20 lt benzin ve katkı kullanıp, bitene kadar benzinde çalıştırmamı tembihlediler. çözümü olacağını sanmıyorum ama deniyeceğim. gelişmelerden siz değerli dostlar haberdar ederim. sevgiler... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ben de benzer durumu yaşıyorum nadiren. Sorunum rölanti motorundan kaynaklanıyor. Sadece benzinde kullanırken de aynı sorunu yaratıyor mu araç ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |