![]() |
|
sıçrama arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 Saat 13:41 |
selam 307 aracım bazen kalkıştan kısabi süre sonra daha hızlanmadan birden ileri atlayıp stop ediyor ve motor arıza lambası yanıyor tekrar çalıştırdıgımda ise arıza lambası yanık olarak gidecegim yere gayet normal bi şekilde gidiyorum son bir kaç gündür bayagı sıklaştı bu olay lambada bazen sönüyor neden yapabilir bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence en kısa zamanda servise gidin motor ikaz ışıgı çok önemli bi lambamızdır daha kötü olmasındansa erkenden müdahale edilmiş olur..Geçmiş olsun |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
%60 aldığınız yakıttan yapıyor. başıma geldi ondan biliyorum. Geçmiş olsun eğer sıralı olarak parçalarınıza zarar verirse totaliniz 2500 TL ye patlıyor Haberniz olsun ( Eğer dediğim gibi Yakıt'tansa ama )
|
|
![]() |
|
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
![]() ![]() ![]() ![]() |
yakıttan oldugunu sanmıyorum sürekli sheel den euro dizel yakıtı kullanıyorum geçenlerde gtı doldurdum ozamanlar daha az yapıyoru 2 gündür sıklaştı bu durum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
yokmu başka önerisi olan
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
arkadaşlar kimsenin basına gelmedimi bu
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |