![]() |
|
106 Angel halka |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 Saat 12:16 |
|
Merhaba arkadaşlar angel farımın halkalarını mavi yaptırmak istiyorum varmı tanıdıgı olan yardımcı olabilecek arkadaş...Tşkler
Düzenleyen Quik_1o6 - 26 Eylül 2011 Saat 12:16 |
||
![]() |
||
gendül ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
http://www.modacar.com.tr/KMDefault.aspx?ctrid=10557
??? Düzenleyen gendül - 26 Eylül 2011 Saat 12:52 |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim ilgin için...ben bunları araştırdım ama yapılması biraz sıkıntı farlar sökülmesi için tampon felan inmesi gerekiyor ya enişteme yaptırcam yada beyaz olarak devam edicem galiba... ;) Düzenleyen Quik_1o6 - 26 Eylül 2011 Saat 12:54 |
||
![]() |
||
|
Daha başka bir yolu varmı??
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
farı sökmeden hiç bir şekilde yapamazsın + farınını söktükden sonrada farı açmak gerek
|
||
![]() |
||
|
Evet tampon inicek farı sökücen ve ayrıyeten farın camını açıyosun ama bazı modellerde açılıyomus bazılarında ampul varmış bazılarıda halka var halka olan mutlaka açılıyor ama ampullu olan gerek yokmuş diye duydum.....
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |