![]() |
|
307 gösterge aydınlatması çok zayıf |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2011 Saat 22:49 |
|
307 marka bir araç aldım aynı araçtan arkadaşımdada var fakat bendekinin gösterge aydınlatması ve ortada yol bilgisayarının ekranının aydınlatması aşırı derecede zayıf, farlar kapalıyken yol bilgisayarı ekranı canlı yanıyor fakat parkları yada farları açınca gösterge ve ekran aydınlatması resmen yok denecek kadar zayıflıyor bunu nedeni ne olabilir bir fikri olan varmıdır,
saygılar__ |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Akünüz ne durumda acaba? yeni mi eski mi?
|
||
![]() |
||
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
|
akü yeni hocam
|
||
![]() |
||
|
Allah allah. Amper olarak yetersiz bir akü mü takıldı yoksa. Ona dikkat ettiniz mi ?
|
||
![]() |
||
|
yol bilgisayarı ekranı zaten kronik bi rahatsızlıkmış 307de bende yeni aldım benimkide öyle sabahları düzeliyor öğleye doğru gidiyor akşam olunca tekrar düzeliyor seninkinde durum nasıl hocam?
|
||
![]() |
||
g-demir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2010 Konum: İST/Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|
konu o değil. ayarı o şekilde yapılmış. kadranda solda olan çubuğa basılı tut, ışığın arttığını göreceksin
|
||
2004 307 XR 1,4 16V Gümüş Gri + Ön Dahil Cam Filmleri + OMVL LPG + Ztec 6000k Xenon + Simota Açık Hava Filtresi + Ztec Cold Air İntake + ZCW 17" Enigma Krom + Kumho Solus KH25 205/50/17 + Sparco topuz
|
||
![]() |
||
|
Aynen aküyle falan alakası yok. Soldaki çubuğa basılı tutun aydınlatmanın azaldığını veya arttığını görürsünüz. İsteğinize göre ayar yapabilirsiniz.
|
||
![]() |
||
|
benimkide mi o koldan o zaman?
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
|
evet o çubuğa basılı tuttuğunuzda araç içindeki tüm ışıkları uzun yol moduna geçip basılı ttutuğunuz sürece kısıyor tekrar bastığınızda ise açıyor |
||
![]() |
||
|
yeni bişey daha öğrendim fazla teknoloji aşıyor beni doblodan sonra 307 çok teknolojik geldi:)
|
||
![]() |
||
|
yazılanları şimdi okudum işten gelmiştim hemen aşağı inip deniyorum kadranın solundaki tuşa basıcam
|
||
![]() |
||
|
yaw arkadaş nasıl sevindim varya, oldu denedim dediğiniz gibi soldaki çubuğa basılı tuttum süper oldu sorun kayboldu, bende elektrikçiye götürecektim, götürmeden böyle şeyleri sormak çok işe yarıyor sağol üstad ![]() |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
bak benimkide düşüktü ineyim de açayım haber vereyim ondan sonra
|
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
yaptım oldu :D
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
çok açma uzun yolda göz alıyor, hele bide kış geliyor hava erken kararcak genelde aracı karanlıkda süreceğin için bence gözlerini yorma biraz aç çok değil
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
ya ben yalnış düğmeye basıyorum ya benim arabada bu olay çalışmıyo,
aşağı indim kadranın üstünde solda olan tuşa uzun süreki bastım hiçbirşey olmadı:) ya ben farketmedim yada benimkinde sıkıntı war ::) |
||
![]() |
||
|
walla ben anahtarı takıp 1 kere cevirdim km saat ışığı yanınca yaptım siz nasıl yaptınız acaba, çok farkediyor öyle böyle değil |
||
![]() |
||
|
valla dibine kadar açtım bakalım gece eve giderken ayar yaparım...
|
||
![]() |
||
vakanoyama ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı vakanoyama
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mesainin bitmesini bekliyorum, arabaya binince ilk iş deneyeceğim..
|
||
307 XSI Tek Kapı..
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
uzun basmayacaksın kısa kısa basacaksın. her bastığında biraz daha açılır en sona kadar açıldıkdan sonra yine 1 kere basarsan en başa döner kısıktan başlar. farları açıp denedin değilmi bide karanlık ortamda dene daha belli olur.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |