![]() |
|
Saat ayarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2011 Saat 23:04 |
Merhaba arkadaşlar kusurumu af buyurun ama ben bir türlü aracımın saatini ayarlayamadım varmı 106 Qs saat ayarlamayı bilen...?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla güzel soru. Benimkini de dayım ayarlamıştı bir kere de o yüzden ihtiyaç duymadım. ama bu işini görecektir.
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim hemen bakıcam... ;) ![]() |
|
![]() |
|
Rica Ederim :) Siz sorunca ben de merak ettim ve inceledim.
![]() |
|
![]() |
|
Hııım yarın sabahtan denicem...arabayı alalı 8 9 ay oldu bir türlü halledemedim şu saat olayını :D
|
|
![]() |
|
hehe bilirim o durumu
![]() |
|
![]() |
|
Alican teşekkür ederim yardımın için sonunda saatimi ayarlayabildim...... ;) ;)
|
|
![]() |
|
Ne demek sayende ben de öğrenmiş oldum :)
|
|
![]() |
|
Hahahahaha :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |